Jukseutgaven av 30dagers utfordringen.

Det er jo så populært med den der 30dager utfordringen på bloggene, og jeg prøver jo så godt jeg kan å henge med på lasset. 

 

Men nå har det seg slik at jeg tviler på at jeg kommer til å gidde å følge opp etter noen dager, jeg er tross alt ikke så veldig dreven blogger, og jeg har litt for mange andre ting jeg vil skrive om! 

 

Så jeg har jukset det «enkelt» for meg selv, jeg tar alt på en dag! 

 

Dag1. Et ca fire år gammelt bilde av deg selv. 

 

Jeg som gravid, ganske smårund på alle måter!

(Var litt lei på denne tiden, for hadde enda 8uker igjen å bære rundt på magen…Og i gravidtid er dette veeeeldig lenge!) 

 

Dag2. Mitt siste innkjøp. 

 Det var faktisk i dag, kjøpte meg en plastblomst å en skål jeg kan ha den i. Så i morgen skal jeg pynte på kontoret jeg har okkupert:D 

 

Dag3. Din yndligssang nå. 

Ehh, ettersom jeg stort sett synger barnesanger og siden «hjulene på bussen» må synges minst 20ganger før leggetid må det bli den. (Det er i alle fall favoritten til minstemann!) 

 

Dag4. Noe du savner. 

Egentlig et lett spørsmål å svare på, jeg savner søvn! Og om du skal se på andre ting så må det være en dag på spa med hærlige behandlinger og bare luksus for en sliten mammakropp…

(Jeg blir ikke fornærmet om noen skulle tilby meg dette gratis, ettersom jeg desverre må prioritere pengebruk på andre ting som medisiner og utstyr til ungene. Mat på bordet er heller ikke så dumt!) 

 

Dag5. En artist du har sett i live. 

Nå er jeg av den distre typen, og jeg har klart å nesten gå på byens ordfører uten å oppdage hvem det var før en liten tass kom å tiltalte han som ordfører…Men jeg var på konsert med Bryan Adams for noen år siden, og tok bilder av han. Så er med andre ord helt sikker på at han har jeg sett 😀 

 

Dag6. En sang som får deg til å gråte. 

Nå er jeg ikke av den sentimentale typen, men jeg kan fort finne på å grine av frustrasjon og sinne om campingvognen ved siden av oss spiller svenskemusikk på full guffe sent på natten og vekker opp ungene mine…DA griner jeg garantert! 

 

Dag7. Skriv om din sivilstatus. 

Jeg er i et “ekte forhold”, og forlovet med drømmemannen.

(Du vet at du er i et ekte forhold når du kan drite i samme rom som din bedre halvdel, uten at noen svimer av pga av flauhet. Lukt telles ikke, sån i tilfelle at gassen slår deg ut!) 

 

Dag8. 5 ting du ønsker deg. 

En dag på spa med alle mulige behandlinger som kan presses inn på tidsskjemaet! (Og gjerne hårfjærning på div overgrodde skogsområder…) 

Ny mobiltelefon, helst veldig fort. 

En boks iskald nydelig cola. 

Tre par nye sko. 

Penger så jeg kan kjøpe meg alle tingene ovenfor! 

 

Dag9. En gjennstand du ville tatt med deg på en øde øy. 

Ullsokker, gode og varme. 

(Pluss familie, en luksusbåt, god mat og drikke, solkrem osv…Hvem kan vel velge bare en ting??) 

 

Dag10. En sang du er ordentlig lei av. 

«Jeg kan en sang som går deg på nervene, jeg kan en sang som går deg på nervene, jeg kan en sang….» 

Heldigvis har ingen av ungene lært seg denne enda, det holder med at søstrene mine gikk meg på nervene for en del år tilbake!

 

Dag11. Et bilde av deg selv som barn. 

Siden data ikke var et aktuelt tema på denne tiden ser det dårlig ut med bilder av meg selv uten å finne frem mamma og pappas album. 

 

Dag12. Et bilde tatt av deg selv i dag. 

Ehh, jeg har ingen bilder tatt av meg selv i dag, så vi hopper over dette punktet og døper om listen til en 29dagersutfordring. 

 

Dag13. En ting du hater. 

Maur, de ekle små krypene som skal prøve å bortføre meg. Slemme, slemme udyr! 

 

Dag14. Et sted du vil reise til. 

Island kanskje, eller skottland. Vet ikke helt, er egentlig fornøyd så lenge vi kommer oss en tur til Sverige iløpet av sommerferien. 

 

Dag15. Skriv om tattoveringene dine. 

Den siste jeg tok var en søt liten rosa katt, heldigvis kunne jeg vaske den bort med vann en liten stund etterpå. (Ikke like populært når treåringen oppdaget at mamma hadde sneket seg til å ta den bort, han syntes jo den passet veldig godt på mammas arm, sammen med et dødninghode, en pirat og en lilla enhjørning!) 

 

Dag16. Parfymen du bruker. 

Det må være jordbærsyltetøy eller leverpostei. To klare vinnere for minstemann i familien, som også må gi mamma en klem hver eneste gang han har spist med hele ansiktet og brukt hendene som papir. (Mammas genser passer også til dette!) 

 

Dag17. Bildedryss fra uken. 

Trykk her så kommer du til de siste bildene jeg la ut, dette innlegget vil ta aaaalt for stor plass om jeg skal legge ut nye. 

(Og det er mulig at det også ligger litt latskap bak!) 

 

Dag18. Din værste uvane. 

Siden jeg liker å gå rundt å tro jeg ikke har dette, spurte jeg min bedre halvdel om svar. «Det må være at du ligg å spille i timesvis i senga å vække mæ!» 

(Jeg er helt uenig, han våkner fordi han snorker så høyt!!) 

 

Dag19. Favorittproduktet ditt nå. 

Colabokser, jeg bare elsker dem og er helt avhengi. Og sjefen sier at jeg ikke skal ha dårlig samviktighet for at jeg må drikke dem, så da fortsetter jeg bare! 

 

Dag20. Hvordan føler du deg i dag. 

Helt forjævlig, har lyst å kutte av beina men er redd for at jeg da vil få fantomsmerter og det som farligere er. Dumme smerter og teite smertestillende som ikke ville virke i dag! 

(Puhh, det var godt å syte litt!!) 

 

Dag21. Tre ting du liker best med deg selv. 

Jeg er en flink mamma, selv de dagene jeg ikke ser det selv. 

Jeg har en veldig fin mage uten tegn til to svangerskap med mye vektøkning. 

Jeg blir fort brun og har til nå aldri vært solbrent. 

(Bank i borde for den siste, har ingen planer om å bli det heller!) 

 

Dag22. Noe du synes er flaut. 

Skulle uttale meg om noe på personalmøte her om dagen, og skulle frem til at jeg ikke klarte å få alt på plass etter at jeg ble friskmeldt til jeg gikk på ferie. Så ramlet ordene ut slik «Siden jeg har hatt ferie i et halvt år, blanla….» Det var flaut det :S

(Kan heldigvis flire av det nå, egentlig ganske godt sakt med tanke på hva jeg faktisk har vært gjennom det siste halve året, ikke mye ferie for å si det slik!) 

 

Dag23. Din favorittfilm. 

Det må jo være alle de geniale videosnuttene vi har klart å fange opp av ungene, treåringen som sitter å synger av full hals «ØØØLLLL,ØLLLLL, meeeeje øøøølllll.» Eller storebror som danser rundt med et energinivå som tilsier en kartong redbull! 

 

Dag24. Din favoritt sitat. 

«Du kan ikke drepe deg selv med å holde pusten!»

 

Dag25. Et bilde av dagens outfitt eller antrekk for oss som foretrekker norsk. 

 


(Det hender faktisk at jeg går i normale klær, og jeg har faktisk tatt bilde av dette bare for å kunne bevise det!!) 

 


 

Dag26. Mobilen din. 

 

En samsung s2 som desverre synger på siste vers. Katastrofe for jeg er vist litt mer avhengi av den en jeg trodde. Men den har holdt ut lengst av alle de stakkars telefonene som har vært i mitt eie. Men nå må jeg kjøpe en ny, og det ser ut til at jeg skal bruke veldig mye penger på en s4. (Weee, kan nesten ikke vente, må bare finne ut om jeg faktisk kan ta meg råd til dette, vi overlever sikkert på knekkebrød og vann en stund…) 

 

 

 

Dag27. Innholdet i vesken din. 

 

Det er jeg faktisk ikke sikker på selv, ettersom alt jeg ikke vet hvor jeg kan rydde bort havner der. Mannen i huset bruker å spørre om jeg har stein i den, og når jeg tenker meg om er det en stor mulighet for det. Jeg vil også tippe at jeg har x-antall pakker åpnet tyggis i den, en pakke tørrfisk, div nøkler til kjente og ukjente låser, telefon, avtalebok, 7-8 penner og alt det andre jeg ikke vet hva er. 

 

 

 

Dag28. Et bilde av håndskriften din. 

 

 

Jeg har ikke verdens peneste håndskrift, det er faktisk så ille at syvåringen i huset skriver finere en meg. (TAKK og pris for datatiden…) Men når jeg virkelig konsentrerer meg kan andre forstå det jeg skriver, og det kan nesten se pent ut. 

(Så legger selvfølgelig ut et bilde av det, og siden spa står litt i hode på meg måtte det jo dreie seg om det…)

Om du trykker på bilde får du grunnen til at det handler om spa!

 

Dag 29. Den rareste tingen du har. 

Siden jeg synes alt jeg har er normalt er det litt vanskelig å svare på dette, og   det min bedre halvdel svarte kan jeg desverre ikke publisere. Tenker at jeg skal spare dere for den biten, jeg er jo ikke ondskapsfull heller! 

OG ENDELIG 

 

Dag30. 5 fakta om meg selv. 

Jeg eier både bil og en ganske ny campingvogn.

Jeg hater folk som stinker på butikken. 

Jeg hater rot og blir småsprø om det ikke er system rundt meg.

 (Upraktisk egenskap så lenge jeg er mamma til to små rotekopper, trøster meg met at det blir bedre når de flytter hjemmefra!) 

Jeg liker ikke å stole på folk, men er veldig glad i dem som jeg ser på som mine venner. 

Jeg elsker å strikke, hekle og drive med håndarbeid, og har en blogg som omhandler dette som jeg oppdaterer i periodevis. 

 

Så om du har lest gjennom alt jeg har skrevet håper jeg du likte svarene, og at du ser mellom fingrene på at jeg gjorde alt på en dag. 

 

Er det noe mer du lurer på kan du bare spørre så kjører jeg en runde om en stund med spørsmål og svar, ettersom det OGSÅ er en viktig bloggsak. Jeg skal ikke ha det på meg at jeg ikke prøver å passe inn i denne snåle bloggverden. (Som jeg egentlig liker veldig godt!) 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg