Du er heldig som har en syk pappa vennen min!

Du var heldig lille venn, som fikk sove på puppen når du ønsket. Du var heldig som fikk lære deg å spise helt i ditt eget tempo, uten stress. Du var heldig som fikk ha din trygge mamma der når du kom inn i den skumle tiden hvor du lærte at vi kan bli borte. Du som ikke fant trøst i hverken sutt eller bamse. Du var heldig som hadde en pappa som ikke kunne være hjemme med deg. Tenk det, at vi føler oss heldige for at helsen hans sier stopp og nei. For om mamma måtte dratt på jobb tidligere måtte vi presset deg til fast føde før du var klar. Ikke ville du ha morsmelkerstatning og heller ikke mammamelk på flaske. Og voksenmat var bare til for å smake på, ikke bli mett av. Du ville fått enda mere mageknipe og den viktige trøsten puppen er ville ikke vært der når du tengte den. Den skulle nemlig vært på jobb, selv om du trengte den mye mer en samfunnet!

Og vet du hva, selv om pappa ikke var hjemme på dagen det første året ditt, så er du nå like knyttet til han som til mor… Han var der resten av døgnet som hjelp, trygghet å støtte. Mamma og pappa er forskjellige og vi bidrar hver med vårt uten at det er feil. Gi alle familier mulighet til å velge det som er rett for dem, vi er alle ulike individer og fortjener valgfrihet!

Permisjonsordningen i norge er bra, men ikke for alle. Målet må være barnets beste, ikke feilslått likestilling. La oss få den beste ordningen som lar familien bestemme hva som er best for dem selv, så kan vi virkelig skryte av at vi har verdens beste ordning!

#valgfrihet #frifordeling #permisjonsopprøret2019

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg