Oslosommer

Oslo levere! Sommer, varme og nattesøvn. Ja eller den søvn kan diskuteres, men han som trenger å sove mest er ikke den som holder oss våken heldigvis. Lillemor hoster om natta og sover fryktelig urolig, og vi tipper at varmen er den del av årsaken. Men den rennende nesen og de røde øynene er vel gjerne allergi, for hun er dessverre rimelig disponert for det gjennom arv. Nå er det jo ikke så vanlig at så små blir urven av sånt har jeg forstått, men det er vel liten tvil ettersom det er når vi er ute plagene øker. Om morgenen er hun helt fin, og hun har heller ingen andre sykdomssymptomer. Sånn utenom mer eksem, som nok skyldes solkrem. Men det er lite å gjøre med den saken. Min form var også temmelig laber når vi kom, så flyturen ble en pine. Var sikker på at hode skulle eksplodere! Bihulene var nok tette av gugge og hosten jeg enda sliter med tyder på et ufint virus som ble med på ferie. 

Men vi koser oss uansett, og det føles så uendelig godt å se at alle ungene er som du forventer at barn skal være. Aktive, fornøyde og klare for action fra de våkner til de legger seg! Jeg kan faktisk ikke huske sist vi gikk en hel uke uten at mellomste hadde det vondt, og selv om jeg ikke skal bruke tiden på å bekymre meg gruer jeg meg til vi skal hjem. Selv om det er meldt litt regn innimellom, skal tempen uansett være høy. Så vi krysser fingere for at det er nok. 

Før vi dro var jeg noe bekymret for å ikke ta med rullestolen som vi har brukt som avlastning, men det har gått over all forventning. Vi har tilpasset oss og tatt pauser ofte, og passet på at vi har gode pauser i løpet av dagen. Den eneste gangen han fikk vondt var når han hadde badet litt for lenge, og det er helt normalt. Det er ikke så varmt i vannet, selv om solen varmer godt. 

Det er så godt for mammahjerte å se at barnet mitt har det supert, se han sprudle og se at han ikke trenger å tenke vanskelige tanker når kroppen stritter imot. 

Endelig litt sol på en hvit nordnorsk kropp som hyler etter d-vitamin og enda mer solkrem! 

Sterke gode pappa passer alltid på!

En kort oppsummering av det vi har gjort til nå er å spise tonnevis av is, badet i et vann ikke så alt for langt far her vi er. Vært på shopping over grensen for å kjøpe snop og brus, byvandring i oslo og i dag et besøk i Tangen dyrepark. Ungene er storfornøyde og er ute det meste av tiden, ja de to største altså. Minste vil helst ut hele tiden, men må ha litt flere pauser inne enn brødrene. Hun elsker sommerlivet og hun elsker å være i farta. Så det er ikke noe problem å dra rundt med henne. 

Ville helst klatre over for å ta fuglene, ikke mye idyllisk titting med henne på tur!

De første som møtte oss i dyreparken! Som forøvrig er en liten park som passer oss perfekt, særlig når du har en lite utålmodig sjel med deg. Akkurat passe stor! 

Veldig, veldig gøy med de fuglene altså! 

Ganske sikker på at han der brukte oss som underholdning! 

Vi tar en dag av gangen, og regner med vi vil ha veldig mange fine minner når vi vender hjemover. Men vi må i alle fall bade mer, det er helt sikkert! 

Tusen takk for alle tips til aktiviteter, vi setter stor pris på det! Uten dem ville vi aldri tenkt på dyreparken! 

Facebooksiden min finner du her! Og du kan gjerne følge oss på snap hvor jeg deler aktivt hva vi holde på med. (Yvonne Jensen (steinihavet) )

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg