Skrytebilder av favoritthobbyen!

Det er vel på høy tid å skryte over det jeg har strikket det siste halvåret. Det har ikke blitt så mye som jeg hadde planlagt, men lillemor blir ikke å fryse i alle fall. (Og kaldt har vi det, så trenger ullklær selv om hun ankommer på sommeren.) Jeg har jo også strikket andre ting, men jeg er for det meste tullet inn i en slags graviditetståke som gjør at temaene jeg deler blir noe ensporet. 


Samme kjole, to ulike størrelser! Synes den var så søt så blir sikkert enda en til i andre farger etter hvert. 

Favoritten som jeg har heklet, skal si den tok mange timer å hekle. Ble noe lei mot slutten, men resultatet var verd tålmodighetsprøven den satt meg på! 

Men hun kan jo ikke bare ha kjoler på, så noen jakker må det også bli. Skulle strikke bukse til denne, men likte ikke oppskriften å la det på is inntil videre. 

Begge plaggene er laget av merinoull, så de er lette og myke. 

Buksedress ble det også, men denne er det en god stund til vil passe. Kan jo ikke bare strikke i knøttestørrelser. 

Jakke og bukse i rosa og brun. Synes det er så søtt med de fargene i lag!

Og enda et i litt tykkere garn. 

Dette settet er det minste jeg har strikket, så det blir vel det den lille prinsessen har på seg hjem. Om det ikke blir alt for stort. Mulig jeg må lage noen plagg i dukke-størrelse sånn i tilfelle.

Et skjørt har jeg også fått ferdig, etter mange måneder på pinnene. Ikke lett å holde strikkemotivasjon oppe når kvalmen herjer! 

Og til slutt en liten hals. 

Nå sitter jeg å venter på en aldri så “liten” pakke med garn jeg har bestilt, så neste prosjekt må blir ullgenser til guttene. De skal også får slippe å fryse til vinteren, og kjenner jeg barseltiden rett er det bare å beregne god tid for å få det ferdig. Det er også garn til en søt liten kåpe og litt til votter og luer som skal strikkes opp. Mulig mannen ikke blir så fornøyd med enda et lass med garn, men om ikke annet vet jeg det blir brukt før eller siden. 

Tips meg gjerne om strikke og hekle oppskrifter på fantastisk søte småkjoler! 

Facebooksiden min finner du her! Ser ut til at jeg får ny telefon så med tiden vil jeg være tilbake på snap og instagram som @steinihavet 🙂 
 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg