Endelig går det fremover!

Fredag kom min bedre halvdel hjem, og jeg må si meg svært fornøyd med det. Han på sin side er muligens litt lei av beordringen og den overdrevene omsorgen min, men det får han bare finne seg i når han er så dramatisk å havner på sykehus når jeg er på kjukka. Han er ikke i toppform, så jeg holder han lenket på sofaen med bare ørsmå gåturer innimellom. Så denne uken får han pent ta det med ro selv om han skuler og surmuler når jeg beordrer han til det. Denne gangen er det i alle fall jeg som vet best. De siste to dagene har han fått lov å være med når jeg har levert unger her og der, og siden jeg ikke er i en tilstand som sier det er aktuelt at jeg skal føre bilen har vi vært et utmerket team. Her snakker vi om å fylle ut hverandre så mye at vi i det minste fungerer som en person til sammen! Ikke dårlig bare det. 

Jeg har selvfølgelig snufset inn en aldri så liten forkjølelse og halsen verker som faen, nesen renner konstant og jeg føler meg i grunnen en mellomting mellom småfull og bakfull, for svimmelheten er like tilstede enda jeg knasker jern og vitaminer til den store gullmedaljen for å få opp blodprosenten. Heldigvis er det sol ute, for ellers ville jeg vært sur også. Så en god halvtime før lunsj satt jeg i solveggen og nøt følelsen av å puste som en hvalross med astma. Jeg er ute av stand til å jobbe, og kjenner at jeg er litt småsur for det! Fortsatt ikke godtatt at jeg er en av de gravide som ikke er så flink til oppgaven. 

Men nå er det ikke lenge igjen, og jeg tipper at når forkjølelsen slipper, mannen er helt på beina igjen og jeg har fått slappet av litt, vil jeg få totalt panikk over alt som ikke er klart. (Og det er jo en del, når jeg tenker over det.) 


Mageboeren synes ikke noe om å bli brukt som bord, så hun sparket ned koppen! 

Vel, jeg innser at om jeg skal få tatt noen gravidbilder bør jeg få ut fingeren nå, men det er ikke noe som blir prioritert siden vi valgte å kjøpe ny barnevogn for å være sikker på at det blir plass til både vogn og rullestol i bilen. Om jeg kommer over en hobbyfotograf holder det sikkert i massevis , jeg må bare gidde å lete etter en! For det hadde jo vært kult med noen bilder som kan brukes som prevensjon ved en senere anledning. 

Kaos-tilværelsen fortsetter og jeg priser meg lykkelig for all hjelp vi har fått den siste uken. Nå skal vi klare oss ganske greit vil jeg tro. 

Facebooksiden min finner du her og jeg er @steinihavet på insta og snap! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg