Romantisk aften som pleier parforholdet.

Sponset innhold på skjermen.

Da var tiden inne for en romantisk “date” med kjæresten, noe som er ekstremt viktig i hverdagen med barn, kjedelige gjøremål og bekymringer som hører voksenlivet til. Vi trenger å bruke litt av tiden på oss selv, men har innsett at vi må fire litt på kravene til de vi anser som en romantisk aften sammen.

Jeg forbereder meg nøye, finner frem den mykeste nattbuksen med bare 2-3hull og rydder alt som er synlig av rot fra sofaen. Jeg tørker støv av stuebordet og drar på butikken og kjøper inn popcorn, smågodt og cola. Så beordrer jeg min bedre halvdel til å legge fra seg telefon, for nå er det tid for film.

 (Okei, muligens jeg lyver litt, det er kanskje han som beordrer meg til å legge bort telefon og mac…) 

For en romantisk kveld er like så greit å se en film på Netflix der vi ligger i hver vår ende av sofaen og krangler om bollen med smågodt. 

Og jeg må innrømme at jeg synes vi er svært flinke til å prioritere parforholdet, selv om vi ikke må ut av døren for å gjøre det. 

Dagens anbefaling er Black Sails som vi fant på Netflix, en ganske ganske voldelig serie laget av et menneske med god fantasi og forkjærlighet til pirater. 

Ha en strålende kveld, det skal jeg ha!

Facebooksiden min finner du her. 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg