Pakke i posten.

Jeg har et samarbeid med Netflix, selvfølgelig bare for egen vinning. Noe som gjør at jeg har fri tilgang til nettopp Netflix og får mystiske pakker i posten. Som regel er pakkene rettet mot ungene, og jeg må innrømme at det er litt kjedelig. Men for all del, jeg klarer fortsatt å glede meg på vegne av ungene, og jeg kan jo kose meg med de nye tingene når de er i seng. (For det er jo sånn det funker?!) 

Og i dag kom det hentelapp i posten, og spenningen vokste. Det er rimelig kjedelig å være syk, og det selv om jeg får ligge å se film hele dagen. Pakken ble hentet og denne gangen var innholdet treffende! 

Te, kopp, snørrpapir eller servietter for dem som er litt dannet og en liste med filmer som kan være underholdende. Dessverre eller heldigvis, så er formen min så bra at i morgen skal jeg på jobb igjen. Men et kjapt blikk på listen viste at jeg hadde sett halvparten av filmene, så resten kan jeg sjekke ut på kveldstid. 

Så tusen takk for pakken, den falt i smak! Så krysser vi fingrene for at dette blir siste runden med basiller før jul. (Og der var jeg en smule optimistisk.) 

For perfekt sykdoms-tidsfordriv, sjekk ut Netflix her! 

PS! Dagens favorittfilm var Maleficent, filmen som ikke stemmer helt overens med barneboken om Tornerose. 

Facebooksiden min finner du her. 

#streamteam #netflix

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg