Så står helgen for tur.

Plutselig var det helg igjen, og siden vi har byttet om på avlastningen har vi barnefri. Og når sant skal sies er det nydelig å vite at jeg selv kan bestemme når jeg vil stå opp i morgen og på søndag. Dessverre mistenker jeg at øynene spretter opp før klokken åtte, og at jeg ikke blir å få sove noe nevneverdig etter det. 

I kveld skal jeg på besøk til en venninne som ikke blir fornærmet om jeg skulle sovne av i hennes selskap, noe jeg dessverre kan finne på å gjøre etter en lang uke med minimalt med søvn. Natt til i dag fikk jeg jo sove, men det er langt fra nok. Mørketiden er virkelig kommet over oss, og da er det umulig å sovne når jeg burde og helt umulig nesten å stå opp om morgenen. Jeg tasser rundt med svære svarte søppelsekker under øynene og bustete hår siden jeg ikke har energi til å stelle pent med det. Heldigvis skal venninna mi nappe øyenbrynene mine, så jeg trenger i det minste ikke å blir forvekslet med en varulv eller noe annet skrømt. Hun har lagt ned forbud så jeg får ikke nappe dem selv, og jeg lar fornærmelsen passere siden hun er så flink, og i tillegg farger bryn og vipper! 

Men før besøket må jeg potte om tre av plantene våre som har vokst seg ut av de opprinnelige pottene. De har overlevd merkelig lenge i min varetekt, og ifølge min bedre halvdel og lillesøstra mi er det fordi plantene tror jeg kose snakker med dem, selv om jeg egentlig går rundt å kjefter. (Jeg er ikke enig, for jeg går aldeles ikke rundt å kjefter med unntak av noen få dager i måneden…)


Den ene planten, som jeg for såvidt hadde forventet skulle vokse seg stor. 

Også skal jeg ta en runde med yoga slik at de siste dagene med stress kan legges bak meg og jeg kan gå en rolig og balansert helg i møte. I alle fall frem til morgen, siden det ryktes at jeg kanskje skal på byen igjen. Det er nesten så jeg skjemmes siden det bare er to uker siden sist. Men nå er jeg ikke den som deltar på den typen festligheter alt for ofte, så det er vel ingen vits å bli bekymret. 

Ha en strålende helg! 

Facebooksiden min finner du her. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg