Ingen frie tøyler rundt spilletid.

Inneholder spor av reklame!

Begge guttene har nøye oppdelt spilletid i løpet av uken, og selv om mange sikkert synes vi er fryktelig strenge er det helt nødvendig hos oss å ha det slik. Spilletiden er all bruk av pc og nettbrett, så kan de selv velge hva de ønsker å bruke tiden på. De er begge opptatt av at den nøye oppdelte tiden skal benyttes på best mulig måte, så de ligger gjerne slengt på gulvet med puter og tepper, eller i sengene. De skal jo ha det komfortabelt informerte eldstemann meg om da jeg en dag spurte hva de holdt på med. (Jada, teit spørsmål…Som om ikke jeg liker å gjøre det samme når jeg har nesen klistret i maskin!) 

Når guttene spiller stikker vi stadig nesen oppi hva de gjør, for å ha en smule kontroll på hva som foregår i deres verden. Vi spør og maser, og prøver å kamuflere det best mulig. Minstemann vant nettbrett når vi var på en event med Netflix sist høst, så der har vi lagt inn sperre for det meste. Men hos eldstemann er det ikke like lett å få til, han bruker data og ville med stor sannsynlighet klare å fjerne det om vi prøvde. Så vi henger heller over skuldra, og lærer nye ord og begreper når han spiller. 

Her om dagen ble det veldig stille på rommet da minstemann brukte sin tildelte halvtime, og en titt inn på rommet viste en storfornøyd gutt som hadde bygget seg lavvo, i sengen. Han hadde laget seg en alternativ kino informerte han om, og denne gangen var det Netflix som sto for filmen. Dinotrux er fortsatt i vinden, og det må jo være ganske bra siden han ser samme episodene om igjen. Det er en del år siden han var i den alderen der vi så samme filmen 150 ganger før han gikk lei, og jeg kan sikkert sitere samtlige filmer vi har om “lille rød traktor”. Synd det ikke kan brukes på CVen, for det må jo vitne om ganske mye tålmodighet og utholdenhet!


Og jeg tror at litt av gleden med tiden de bruker på nettbrett og pc er at de ikke er tilgjengelige hele tiden. Så for dem handler ikke tiden om å bare slå ihjel tid, men også om å gjøre noe de synes er morsomt. 

Facebooksiden min finner du her. 

 

#streamteam #netflix

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg