Endelig en hel natt med søvn!

“Tattattaaa, mamma jeg har sovet hele natten!” En superfornøyd gutt vekket meg i dag tidlig, tydelig overrasket over natten som hadde vært. Det er veldig, veldig lenge siden sist, og jeg tror ikke gleden kan beskrives med ord. Det var neste s jeg hørte munter musikk rundt meg og alt fikk et ganske rosa skjær. Men han fortjente virkelig en god natt med søvn, og jeg skal være så ærlig å si at det gjorde jeg også. 

Siden sommeren endelig er kommet til nord skal vi låne hytta til mine foreldre i helgen, og vi krysser fingrene for at det blir en tur på havet og lange dager ute. Vi skal til og med være så dristige at vi tar med grillmat. Været kan bytte rimelig fort, og selv om det meldes opphold betyr det ikke at det blir det. Jeg har vært så optimistisk at jeg har pakket solkrem, og jeg håper faktisk at vi vil få bru for den. Regnklærne blir igjen hjemme, og om det skulle bli regn har jeg store planer om å være inne. 

Nå er det bare en uke igjen på jobb før jeg tar ferie, og det skal bli godt å gjøre ingen ting. For selv om vi gjerne skulle besøkt en plass med bedre værprognoser, så er det fint å vite at vi ikke må stresse med noen ting. Minstemann tok ferie fra barnehagen i dag, og han har informert om at han er veldig klar for sommerferie.

Oppussingen må også utsettes på ubestemt tid siden pappaen min er blitt syk, og han skal hjelpe oss med varmekablene. 

Så nå må jeg rote sammen det vi trenger for helgen, og sjekke at bamsene som har fått seg en vask er tørre. 

Ha en strålende helg! 

Facebooksiden min finner du her. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg