Dragen min og meg.

Sponset innhold.

Sist uke fikk vi en mystisk pakke i posten, og vi var veldig spente da vi endelig fikk åpnet pakken. Det skulle vise seg å være et nytt medlem til familien, som ble ønsket varmt velkommen til oss. Dragen er en kjent figur for guttene, men det var nok den minste i huset som jublet høyest. Og en slik oppmerksomhet kommer godt med når vi har lange og vonde dager på grunn av kaldt, kjipt og unødvendig dårlig sommervær. 

Netflix har sluppet Dragerytterne- ukjent terreng, og vårt nye medlem av familien var en rød drage. Perfekt, ettersom vi har en svart fra før. De to ble gode kompiser og ifølge min yngste sønn er det de to som har rotet på soverommet til guttene, hver dag…

Og siden vi ikke kan motstå en konkurranse må vi jo dele noen søte bilder som vi håper kan gi oss enda en mystisk pakke i posten. 


Dragen har vært med på mye de siste dagene, så beklager til min mor som fikk ny bordpynt da minstemann var der. Han mente at dragene passet på stuebordet, for de var jo så søte.

“Du mamma, se dragen varmer maten min, var ikke det lurt?!” Er litt usikker på om jeg er enig, men så lenge maten spises skal jeg ikke si noe. På natten fikk dragene sove i telt, i tilfelle det ble regn inne også. 

Og den ene har også fått være med på Legoloftet, en super bruktbokforretning i Tromsø som selger både brukte bøker, filmer og helt ny spennende lego og andre greier. Dragen valgte til og med ut en legopakke som minstemann måtte kjøpe for sine egne penger. De var begge storfornøyde med handelen. 

Så nå venter vi i spenning på at vinnerne av konkurransen skal kåres, mens vi koser oss med Dragerytterne på Netflix

#DragenMinOgMeg  #StreamTeam

Facebooksiden min finner du her. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg