Mitt uknuselig øyeblikk!

Ja, hva er det når som gir meg energi til å reise meg når jeg ligger i skittentøyhaugen og griner? Hva er det som gjør at jeg klarer å le selv etter fire timer usammenhengende søvn det siste døgnet? Hva er det som gjør meg til en uknuselig mamma når det hagler småstein rundt meg? 

Jeg har tatt et dykk i arkivet og sjekket ut bildene som får meg til å smile litt ekstra, hva som gir meg det overskuddet jeg trenger for å holde ut i en krevende hverdag med lite søvn og mange bekymringer. Og kanskje er jeg den heldige som stikker av til London for litt egentid på luksushotell der Netflix sponser turen! For de ba meg nemlig legge ut bilde av mitt uknuselige øyeblikk, men som vanlig er jeg ubestemt og klarer ikke helt bestemme meg for når jeg følte meg sterkest. 


Jeg får ekstra superkrefter når jeg går i strandkanten ved midnatt og ser på den fantastiske midnattssolen. Disse mulighetene kommer hvert tiende år, og gir meg ekstra power helt til jeg husker at egentlig burde jeg ligge hjemme i sengen å sove. 


Eller så få jeg magiske mammakrefter når jeg drasser med meg min bedre halvdel på hotell, og savner ungene så mye at jeg har hjemlengsel. 


Ingen ting er så avslappende som en vakker vårdag med noen ekstra varmegrader hvor jeg kan sitte i solveggen og strikke noe ukomplisert. Da kan ikke engang en kjip forkjølelse stjele energien jeg samler opp. 


Og sannelig får strikkingen meg til å tro at jeg er den perfekte husmor og mamma når jeg kjenner garnet fly gjennom fingrene. (Og det er klart, jeg tror virkelig at jeg ser like strøken ut, uansett antrekk og floke-grad på håret. 


Jeg kan ikke legge under en stol at jeg glemmer omverdenen i noen minutter når jeg ser verden gjennom kamera, og ikke minst når jeg ser tilbake på alle de magiske øyeblikkene det har fanget. (Og de ikke fult så magiske øyeblikkene, som får meg til å le og grine samtidig.) 


Og om jeg kjenner at jeg har mest lyst å hoppe ut vinduet å springe til skogs, kan mammatilværelsen bli helt levelig bare jeg kan lese en ukomplisert og romantisk bok. (Gjerne av typen husmorporno!) 


Og en vakker høstdag langt ute på landet fyller kroppen min med gode følelser og bøttevis med tålmodighet. Når jeg står der, med den vakre og mektige naturen rundt er jeg verdens sterkeste mamma, en mamma som glemmer alt det som er vanskelig for en liten stund. 


Men når hverdagen sier at jeg ikke kan fly rundt i fjæra med kamera, reise bort til spennende plasser, sitte i solen eller leke den perfekte husfrue med strikking i armene så er det kun en iskald cola som kan fylle meg med magiske mammakrefter! 

Facebooksiden min finner du her! 

#UnbreakableMums #KimmySchmidt #Netflix

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg