Helgens store begivenheter.

Denne helgen har familien Høgås-Jensen blitt utsatt for en rekke store begivenheter. 

Lørdag handlet herr Høgås inn til helgen, og med seg hjem var en mozellflakse helt utenom normalen. Det er uvisst om flasken har vandret inn i posen selv, for herr Høgås sier han ikke oppdaget avviket på butikken. Det var ikke før frøken Jensen inspiserte handleposene at flaskens unormale form ble kommentert. Frøken Jensen vurderte det til trygt å smake på brusen, og sier at hun skal sende en mail til Ringnes som produserer brusen. Hun ser helst at formen på flaskene er som normalen, og er litt bekymret for om den blir avvist i panteautomaten. Det er uklart hva årsaken til feilen er, men vi håper å kunne informere mer om dette om produsenten svarer på tiltale. 


Den omtalte Mozell flasken som kom ubemerket inn i leiligheten til familien Jensen-Høgås. 

Til tross for fasongen på flasken, kunne den brukes til middagsretten Taco. De minste i familien Jensen-Høgås merket ingen forskjell, og syntes flasken var veldig festlig. 

Lørdag formiddag fikk frøken Jensen møte sine to tanteprinsesser som hun ikke har sett siden romjulen. Også to av de andre stilige tantebarna var tilstede. Store avstander og mye sykdom i form av forkjølelse og omgangssyken har gjort at planlagte besøk er blitt utsatt. Frøken Jensen informerer om at begivenheten fikk tantehjerte til å banke litt ekstra, og at barna ble utsatt for massiv fotografering. Den minste prinsessen var en utmerket modell og sjarmerte samtlige i senk. Men også de andre barna var flinke til å smile pent på bildene, og bestemor fikk et nytt bilde av alle sine seks barnebarn. Ifølge tilbakemeldinger på publisering av bildet på det sosiale nettverket Facebook er barna usedvanlig sjarmerende. Det bekrefter samtlige av foreldrene.


Bestemors smykke ble nøye inspisert under lørdagens besøk av lillemor. Ifølge sikre kilder gav bestemor smykket til den lille prinsessa. 

Søndag kan vi melde om store mengder snø på Kvaløysletta, og herr Høgås har flere gang vært ute for å rydde frem bil og inngangspartiet. Det ryktes om at herr Høgås og Herr Jensen i overetasjen konkurrere om hvem som når ut først når grensen for akseptabelt snønivå er passert. Det er uvist hvem som har ledelsen, da det snør så mye at sikten ut vinduene er blokkert. Frøken Jensen er bekymret for om snøen vil påvirke morgentrafikken mandag, da hun nødig vil stå i kø i en time før arbeid. Hun har utalt at å stå i kø er “Noe jævelskap og bortkastet tid!”, det har her Høgås bekreftet som er sjåføren. Den eldste av barna i familien informerer om at han ser på snøen som et positivt innslag i hverdagen, da det er vinterferie neste uke. 


Frøken Jensen informerer om at bilde ble tatt under de få minuttene det var lite snøfall søndags ettermiddag, men dette er ikke bekreftet av andre vitner. Det ryktes om at frøken Jensen av og til overdriver, men det blir rene spekulasjoner. 

Fru Jensen har også strikket ferdig en ullgenser og levert til en av tanteguttene, og via bildebevis har hun sett at den både passer og falt i smak hos mottaker. Hun håper på å fullføre flere slik i tiden fremover, men har ikke bestemt seg for hvem som skal få ullgenser i gave neste gang. Det ryktes at garn er handlet inn og at hun for sikkerhets skyld har kjøpt dobbelt opp. Heldigvis fikk hun en strikkekurv hos fru Bjørkmo i overetasjen, slik at garnet blir holdt på en plass og ikke utgjør noen umiddelbar fare for omgivelsene. Herr Høgås har satt ultimatum at garn ikke skal flyte rundt, og frøken Jensen må beregnere straffereaksjoner om hun ikke overholder forbudet. 


Frøken Jensen er svært fornøyd med den nye (gamle) kurven og ønsket den varmt velkommen. Hun uttaler seg om at den skal få hedersplass i stuen, og at hun liker det retro utseende svært godt. Kurven skal være av eldre årgang, og har tilhørt familien i lange tider. 

Facebooksiden til frøken Jensen finner du HER! 

#strikking #hverdag #bakfasaden #nyheter #hobby #håndarbeid #familie #barn #kjærlighet #hverdagslykke #brus #feil #ekstremvær #snø #ringnes

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg