I dag har vi vært forlovet i 1780 dager.

I dag har jeg og min bedre halvdel vært forlovet i 1780 dager, mer eller mindre. Han var av den romantiske typen som spurte mine foreldre om tillatelse, og hadde åpenbart tenkt gjennom datoen for når han skulle fri. Jeg på min siden mangler alle ferdigheter som handler om romantikk og oppdaget ikke før flere år etter at jeg fikk ring på fingeren på alle hjertes dag! 

Planen var at vi skulle gifte oss året etter, men det ble fort lagt på is når vi oppdaget at familiens siste tilskudd hadde store søvnproblemer. Så brudekjolen er kjøpt, men datoen er slettet. Det hender t jeg prøver den og sitter på nett og ser surt på alle andre som gifter seg. Heldigvis er jeg positiv av natur så det varer ikke så alt for lenge. 

En dag i fremtiden vil vi helt sikkert gi hverandre et ja, men det får bli når vi har tid, overskudd og bedre økonomi. Vi er jo ikke akkurat mindre forelsket i hverandre selv om jeg ikke har vaset rundt i brudekjole en hel dag. 

Når det kommer til romantikk i hverdagen kan vi vel ikke skryte på oss en overdrevet trangen til å feste hjerter over alt rundt oss, men vi er heller ikke ukjent med litt kroppskontakt i ny og ned. Og elsker deg er ord som brukes daglig. Ja og når jeg tenker meg om bruker vi å sende noen slengkyss gjennom luften til hverandre når vi sitter i hver vår ende av sofaen og ser på hver sin dataskjerm! 

I dag har vi selvfølgelig feiret valentinsdagen, og det gjør vi på følgende måte: 

– Starte dagen før småfuglene for å megle mellom to sinte barn som ender med tårer. 

– Jeg har sovet noen timer ekstra på formiddagen og mannen har tatt ungene med ut så jeg fikk sove. Han har flyttet snø og jeg har utgjort en liten slitasje på sofaen. 

– Husarbeid, masse husarbeid som har samlet seg opp den siste uken. Sengeskift, klesvask, støvtørk, opprydding, enda mer klesvask, rydding, klesvask og vask av toalettet.

– Handletur av typen storhandling med urolige unger som nekter å være med. Vi kjøpte garantert 30prosent unødvendige varer og bare 40prosent av det som sto på handlelisten, som vi glemte å sjekke før vi sto i kassen og skulle betale. 

– Spist pizza hos mamma, som var fantastisk nydelig. Det må jo regnes som å spise middag ute, og med litt godvilje kan vi late som at det ikke var minstemann som tørket pizzasaus på ermet til genseren min. Vi trengte jo tross alt ikke lage maten selv, eller vaske opp etterpå. 

– Legge ungene som er overtrøtte og som hermer etter hvert enste ord du sier! De holdt ut veldig lenge og fortjener mest sannsynlig en medalje for innsatsen for de fikk med seg hvert et lite ord som ble sakt. 

– Oppdage at den minste i huset har feber, og forstå hvorfor han har vært så sutrete hele dagen. Masere bena hans og håpe at han i alle falle får noen gode timer med søvn. 

– Sitte i hver vår ende av sofaen og se på en eller annen skjerm. Muligens blir jeg å skrive noen hjerter på facebook til han, men det har jeg ikke bestemt meg for enda. 

Og til slutt skal vi legge oss, mest sannsynlig på hvert sitt rom så en av oss får sove. Tror jeg skal være snill å la han få sove, og håpe at det gir meg noen poeng i kjærestebanken. 

Hurra for alle hjertes dag, og hurra for at vi ikke trenger å han spesiell dag for å være glade i hverandre. 

Facebooksiden min finner du her. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg