Kjære mammaen min!

Kjære mammaen min, gratulere så mye med morsdagen og takk for at jeg får feire min. For uten deg ville ikke jeg vært her, og ei heller mine barn. 

Jeg må takke deg for alle de dagene jeg har gitt deg grå hår, og for alle de gangene du har byttet illeluktende bleier på meg. Jeg var helt sikkert ikke den roligste ungen som fantes på den tiden, så det ga deg vel noen ekstra utfordringer når vaskeklut og bleier skulle treffe rett på en sprellende jente. 

Ditt første møte med meg var da jeg brukte deg som hybel, og utifra bildene tok jeg stor plass! Takk for at du holdt ut med hovene ben og alle de andre mindre sjarmerende trekkene med svangerskapet. 

Takk for alle timene jeg fikk bruke deg som liggeunderlag, jeg sov garantert bedre på magen din enn i sengen. 

Takk for at du tørket bort sikkel og holdt meg ren! Det kan umulig ha vært en lett oppgave. 

Takk for at du lurte i meg mat, selv om jeg syntes den heller skulle brukes til frøsing. Du må virkelig ha vært oppgaven verdig, siden skjorten din er helt hvit! Godt jobbet.

Takk for at du tok meg med på ferie, enda det betydde merarbeid for deg. Jeg har full forståelse for at du satte meg i en henger, slik at du fikk se på forsiden til avisen i noen få sekunder. 

Takk for at du holdt ut alle mine mer eller mindre høylytte protester, selv om jeg nesten slo ut trommehinnene til alle i nærheten! 

Og jeg mener det virkelig, takk for at du holdt ut med alle mine raseriutbrudd, dem har det vært mange av!

Takk for at du lot mine søstre sminke seg, det lærte meg hvordan jeg ikke skal sminke meg. 

Kjære mamma, takk for at du er akkurat den du er! Takk for ditt smil, takk for din klem, takk for din tålmodighet og takk for den veiledningen du ga meg gjennom barndom og ungdom! 

Facebooksiden min finner du her! 

PS. Om dere ikke hører noe fra meg på en stund er jeg rømt til skogs, noe sier meg at noen i nærmeste familie vil være ute etter meg når jeg publiserer disse bildene! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg