Stille før stormen.

Det er fortsatt stille før stormen i Tromsø, og vi tok en aldri så liten kjøretur for å sjekke forholdene. Ole holder seg på god avstand, og det er null stress med tanke på ekstremvarselet som henger over oss. 

Viden er fortsatt innenfor normalen, og kun en liten tønne var blåst avsted. Kjøreturen over til Kvaløya gikk helt uten komplikasjoner. 

Vi tar som sakt livet med ro, og bruker de sjarmerende vindforholdene til kiting. Og kaste bort en slik mulighet på en lørdag ville være synd, i alle fall ifølge gjengen vi observerte på vår vei. 

Solen skinner, og skaper et magisk lys over byen. 

Det er til og med blå himmel, vinden var fortsatt levelig med, og jeg skulle veid hundre kilo til. Is og vind er en dårlig kombinasjon når du skal stå i ro for å ta bilder. 

Ellers kan jeg informere om at vinden har tatt vimplene på Rimi på Storelva. Samt at vi har handlet in alternativ mat som kan varmes på ovnen og strømmen skulle ta seg en pause. Spar og Rema er vist utsolgt for telys, så jeg regner med at flere har forberedt seg på mulig strømbrudd. 

Folk går fortsatt lørdagstur, og til en forandring er veiene helt uten den idiotiske saltingen som foregår vinterhalvåret. Godt føre til tross for null grader med andre ord. 

Så nå kan vi finne frem strikkingen og sette oss til å vente på Oles ankomst. 

Facebooksiden min finner du her. 

#oOe #vær #vind #orkan #storm #nordnorge #Tromsø #Kvaløya #stilleførstormen osv osv 😀 

  1. ha en god helg 🙂
   Gå gjerne inn på bloggen, besøk gjerne Facebook siden vår, trykk liker og del. Vis du er i mot mobbing 🙂
   Du finner link til Facebook siden på bloggen under; Facebook
   – Takk

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg