16 tips til foreldre om hvor du kan skjule deg med et nettbrett!

 Skriveriet er laget i samarbeid med Netflix! (Men absolutt verd å lese!)

Ser situasjonene under kjent ut? Har du kanskje blitt litt småsprø i et forsøk på egentid alene med et nettbrett for å se en etterlengtet serie på netflix, eller et annet medier? Har du kanskje irritert deg grønn over beskyldningen om at alle foreldre bruker alt for mye tid til internett og duppedingser i hverdagen, så barna settes på sidelinjen? Selv om det overhode ikke stemmer i ditt tilfelle fordi du ALDRI får sitte i fred mer enn tre minutter og 38 sekunder? 

Om du har det, så kan jeg glede deg med at jeg i dag skal vise frem gode gjemmeplasser som gjorde at jeg fikk se en hel episode av Orange is the new black. 

“Mamma, æ vil IKKE se den KJEDELIGE filmen der! Vi vil se på barneTV!!”

OBS! Det første du må gjøre er å passe på at en annen voksen er tilgjengelig for barna, slik at du ikke trenger å bekymre deg for den skumle stillheten som oppstår før de skal gjøre noe ulovlig.

Tips 1. Under kjøkkenbenken.

For at denne skal bli en suksess må du gjemme deg bak noe i tillegg til under benkplaten! En barnestol kan fungere, men du vil med stor sannsynlighet bli oppdaget rimelig fort. 

Tips 2. Bak kommoden i gangen. 

For at denne skal bli en suksess må du passe på at du ikke setter deg i nærheten av barnas hovedveier innendørs! (Som for eksempel inn til soverom, bad, godterilager ol.)

Tips 3. Oppå vaskemaskin. 

Dette er forsåvidt en sikker vinner, ettersom de fleste barn ikke vasker klærne sine selv. Ulempen er at sitteplassen kan bli litt ubehagelig om vaskemaskinen jobber med skittene bukser, sokker og andre mystiske objekter som bråker og dulter i maskinen. 

Tips 4. Fryseboksen. 

Om vaskemaskinen er i bruk, kan fryseboksen fungere utmerket! Der vil du også få muligheten til å strekke litt på deg, og om det er noe godt i fryseren får du snacks til filmen. Jeg har lånt mine foreldres fryseboks siden jeg ikke har en selv.

OBS! Om det er iskrem i fryseren kan du risikere å møte på barn som er på tyveritokt!  

Tips 5. I dusjen. 

Denne vil kun fungere om du har dører som ikke gir innsyn eller om det er et bad som er sjeldent i bruk. Pass opp for dryppende vann og glatt underflate! (Du vil IKKE havne på sykehus, selv om det vil gi deg litt ekstra nettbrett tid! 

Tips 6. Mellom dusjen og varmtvannsberederen! 

Utenfor dusjen om den har gjennomsiktige dører,på et bad som sjeldent er i bruk! Om du er redd for edderkopper eller andre småkryp er det ikke å anbefale å finne dette toalettet i en kjeller! 

Tips 7. Bak en gardin! 

Lange gardiner fungerer veldig fra, og finn gjerne et vindu med en solid vinduskarm du kan sitte på! Pass på at du ikke viser føttene under gardinen, og sitt musestille! 

Tips 8. Bak sofaen. 

En utmerket gjemmeplass om du ikke blir oppdaget på vei dit! Pass på at ikke hår tustene dine stikker frem, for da vil du ikke sitte lenge i fred! 

Tips 9. Oppå et høyt skap. 

Denne er en sikker vinner, da barna ikke klarer å se deg! Men vær obs på eventuell høydeskrekk og minimalt med plass! Det er en fordel om du har gode klatreegenskaper! 

Tips 10. Inni klesskapet. 

Genial plass, men pass nøye på at du ikke blir avslørt på vei inn i skapet. Det er også en fordel at du faktisk har litt plass der, så du faktisk kan puste mens du ser film! 

Tips 11. Under sengen. 

Om du er en av de heldige som ikke har seng som går helt ned til gulvet kan dette være en svært god plass å gjemme seg. Pass på at du i forkant har støvsuget alle hybelkaniner, og legg deg så langt inn som du klarer. Barna vil oppdage eventuelle føtter som stikker ut, og vil angripe dem ettersom kun mostre bor under sengen! 

Tips 12. Oppå et kort skap. 

Denne gjemmeplassen er letere å nå enn det høye skapet, men du risikerer å bli sett ganske fort. Men fordelen er at ungene ikke vil nå deg, og om du tåler litt mas kan du kose deg videre. Også her er det en fordel med klatreegenskaper. 

Tips 13. I vedboden. 

Dette gjemmestedet passer best på sommerstid når temperaturen ute er høy, og vedboden tom. Men i nødsfall kan den også brukes vinterstid, såfremt du kler deg godt! De med frykt for småkryp vil ikke trives, og du bør muligens ta en ekstra sjekk av klærne etterpå. 

Tips 14. I bagasjerommet på bilen. 

Dette tipse innebærer god planlegging, eller en bil der du kan åpne bagasjerommet med å trykke på en knapp på nøkkelen. Du vil ikke bli sperret inne uten mulighet til å slippe ut innen rimelighetens tid, så avtal med en voksen om at du slippes ut! Om du kjører BMW av samme typen som min, får du svært god plass å ligge på! Men hvis bagasjerommet er mindre er det en fordel at du ikke har klaustrofobi mot små rom! Husk at om du har trådløst internett i bruk, kan rekkevidden være begrenset om bilen står langt unna huset. Men mobilnett kan også fungere utmerket! 

15. I en putekasse! 

Om du ikke har problemer med trange rom, kan du fint få plass i en putekasse. Har du flaks ligger putene til hagestolen der, og du kan ligge svært behagelig. Det er en fordel at temperaturen viser pluss, såfremt du ikker er nordlending og har vokst opp med ni måneder vinter i året. 

16. På taket. 

Mitt siste forslaget er på taket, og denne skal kun i bruk i absolutte nødsfall. Risikoen er ikke så stor for at barna finner deg der, men naboen kan godt finne på å ringe politiet. (Såfremt det ikke er julaften, for da venter jo de fleste på nissen uansett, og du kan slippe unna med å kle deg i rød lue og rød jakke!) Og det vil vel ta seg dårlig ut at du blir førsteoppslag i avisen med overskriften: “Mamma krøp opp på taket, og ble forvekslet med en innbruddstyv!”

Jeg håper at et av mine tips vil kunne hjelpe deg i en litt hektisk hverdag, slik at du endelig kan tilbringe litt tid med noe du ønsker å se. Når det er sagt, kan jeg anbefale netflix! Men pass på så du ikke blir hektet og forsvinner i dagevis!

Ps. Om du ønsker noen tips om filmer og serier er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg svare innen rimelighetens tid!

Facebooksiden min finner du her! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg