Ekte traktorrace!

I dag har vi prøvd noe helt nytt, og garantert skapt et ferieminne guttene vil huske lenge. Vi har vært å sett på traktor race, noe minstemann har sett tusenvis av videoer på youtube av! Han var helt i himmelen da vi så skiltet når vi kom sist søndag, og ble enda mer begeistret da vi fant ut at det skulle være i dag.

Mannen var også helt i himmelen, og jeg tror nesten at dagen kan måle seg med julaften for guttene mine! (Og jeg må jo innrømme at det var fantastisk gøy for meg også!) Men du kan trygt si at ferien preges av at det er flertall av gutter!

 

Fornøyde gutter som ser seg rundt før start!

Dagen startet ikke så bra, og etter en lang natt med veldig urolig og lite søvn for minstemann, var vi litt bekymret for hvordan dette skulle gå.  Heldigvis var våre bekymringer bortkastet og vi fikk en veldig fin dag med strålende vær, godt humør og spennende traktor løp. Og som en av kommentatorene sa: “Dette er sport! I idrett lukter du svett, i sport lukter du diesel!” (Bare at han sa det på svensk altså, for vi var de enste norske vi klarte å observere der!)

 

Gresse flagret alle veier når traktorene virkelig kjørte villmann!

Selv om jeg smurte meg med sol faktor 30 før vi dro, har jeg klart å bli solbrent i dag! Noe som er ganske utrolig, for det er faktisk første gang i voksen alder jeg har vært det. Av en eller annen merkelig grunn har jeg ikke hatt antydning til det tidligere, selv om jeg absolutt har syndet mye med solkremen. Men solen stekte virkelig, selv om det var noen skyer som gikk forbi. Men uten dem ville det vært uutholdelig varmt.

 

Mange tøffe kjøretøyer om jeg forstår guttungene mine rett!

Racet var gøy, og selv om det ble litt krise da favoritten til minstemann ikke vant, tror jeg begge ungene var strålende fornøyd med dagen. Eldstemann hadde kamera sitt med seg, så han filmet masse. Blir spennende å se bildene i morgen når vi legger dem inn på datan.

 

Takk og pris for rullestolen, ellers ville det ikke blitt en like fin dag. Ser ikke for meg å bære minstemann i mange timer for at han skal få oppleve alt det spennende som hendte!

Minstemann er virkelig en stor fan av John Deere, og ingen ting kan måle seg med dem. Han kjenner dem igjen på lang avstand, og han kunne sikkert sittet å sett på dem i bøker og blader hele dagen. Kun Ford kan gå gjennom nåløyet om den er blå og gammel, siden det er den typen bestefaren har. Så da den bare kom på fjerdeplass måtte han felle noen tårer. Det hjalp vel ikke på at han hadde sovet lite og at han hadde vondt etter en lang dag på farten.

 

Sjekk den stilen, hoppet inn bakruten for å komme seg fortest mulig avgårde. De måtte springe et stykke før de kunne kjøre!

Når det var ferdig valgte vi å kjøre en liten tur så den trøtte lille tassen skulle få sove litt, og da fant vi like greit et ekte slott! Så en dag når vi ikke er slitne og mettet av inntrykk skal vi kjøre dit og se oss rundt.

Vi tok også turen innom vår faste kjede som selger hamburgere, og hadde et herremåltid uten sidestykke med hamburger, chips, løkringer, mikshake og såpebobler.

I morgen blir det en rolig dag på campingen med klesvask på planen. Og siden det er meldt regn er det kanskje like greit. For selv om vi er på ferie så skal vi jo faktisk ha tid til å slappe av også!

Om du ønsker å følge meg, finner du facebook siden min her! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg