En liten oppdatering fra Enkjöping!

Jeg kan vel ikke forsømme bloggen helt selv om vi er på ferie, men må innrømme at jeg blir utslått av varmen. For en stakkars nordlending er det ikke så lett med godt over 30 grader i skyggen! Man skulle nesten tro at vi hadde tatt turen til sydligere strøk, men vi er altså bare i Enköping i Sverige. På verdens fineste og mest idylliske campingplass. Det er stille og rolig her, ingen bråk på natta og den er ikke så alt for stor. Kort vei til stranden og bare en liten kjøretur til flere større byer, deriblant Stockholm. (Men dit tar vi ikke turen så lenge temperaturen er som nå!)

Guttene storkoser seg, og jublet da  vi fikk to stykk racing team til naboer! Fra det ene fikk de tøffe klistremerker og fra de andre fikk de en caps hver! Kjempesnilt av engelskmennene som kom, for det er sikkert slitsomt med alle ungene som stormer til når trailerne kommer kjørende. ( Ikke så mange barn på denne campingen, stort sett bare mine.) Eldstemann fikk snakket litt ekte engelsk som han selv omtalte det som, og jeg må si jeg blir stolt når jeg hører hva han kan. De fikk også se på motorsyklene inne i lasterommene, og dette kommer garantert til å bli et sommerminne de vil huske lenge! Det skal ikke så mye til for å glede et lite barnehjerte!

 

Dårlig nett resulterer i dårligere bilder! Beklager for det!

Om det hadde vært opp til ungene hadde vi holdt hus på stranden hele tiden, for selv minstemann klarer å bade uten at det blir for kaldt! Det er virkelig lykken at han kan løpe rundt lettkledd og nesten smertefri. Søvnen er bedre og vi merker at han orker veldig mye mer før han får vondt! Ingen ting gleder et mammahjerte mer enn det! Vi har også trappet ned på smertelindringen, og det går strålende. Med andre ord var det ikke bare en tilfeldighet at han var i så god for sist sommer, varmer hjelper!

Hjemme er det også strålende sol, og vi har fått rapport om at leiligheten har det bra. Tøflene mine skal visstnok stå der jeg sist så dem, og solsikken til minstemann lever enda!

Siden ferie betyr litt ekstra kos, spanderte jeg nytt objektiv (linse) til kamera. Og jeg gleder meg stort til å kunne zome inn ting som er langt unna. Som ekle småkryp, ungene som leker, naturen og alt annet som måtte fange min interesse. Jeg måtte også kjøpe meg ny kameraveske, bare for at jeg fortjente det. Med den fulgte et ekstra minnekort, så nå kan jeg ta enda flere bilder til frustrasjon for alle rundt meg! Har ønsket meg dette lenge, faktisk i mange år. Så gleden var stor når jeg fikk prøve mitt nye utstyr.

 

Gøy med nytt objektiv! Kommer til å sove med kamera i sengen i natt!

Så litt senere i natt skal jeg prøve å fange månen, for tenk! Det er jo mørkt om natta! Jeg er stadig like fascinert over dette, ettersom det er mangelvare i nord om sommeren.  Mulig jeg egentlig bør sove, men det må jo være litt lov å snike seg litt egentid!

Ser at antallet følgere på Facebook siden øker, og må bare takke alle som deler og liker den! Det varmer virkelig, og gir motivasjon til å skrive mer! 🙂  (Steinihavet på facebook finner du HER!) 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg