Til trailersjåføren!

Til den jævla trailersjåføren som valgte å leke med livet vårt.

Måtte du brenne i helvete! Sakte og lenge.

Du har ingen ting etter veien og gjøre så lenge du utsetter andre for dødsleken din! Hva får deg til å ta de meningsløse forbikjøringene, og sette andre liv i fare?! Først valgte du å kjøre forbi bilen og campingvogna bak oss, selv om det kom møtende trafikk. Så vi måtte trø på for at du skulle få plass i mellom oss, for å unngå en alvorlig kollisjon i 90 sonen etter motorveien. Så bare noen minutter etterpå bestemmer du deg for å kaste vogntoget ditt over i feil kjørebane og passere oss, rett før en bakketopp, der det igjen kommer møtende trafikk! Er du stokk dum eller blind? Ønsker du virkelig å ferdes rundt som en dødsmaskin og belage deg på at de andre trafikantene klarer å stoppe? Når du nesten ikke klarer å ligge i 90km/h, hva i helvete får deg til å kjøre forbi der du absolutt ikke har plass, og der bilene foran deg ligger i 80km/h?!

Hadde du bare kunne kjørt forbi på en strekning med god sikt og ingen møtende trafikk og svinger, men nei. Du venter heller til en uoversiktlig strekning før du forsterker mine tanker om at du er en kronidiot uten hjerne og syn.

Har du i det hele tatt kunnskap om hva din bremselengde er? At den endres i forhold til last, vei og forhold? Har du tenkt over hva som hender om du treffer motorsykkelen eller personbilen du møter? Vet du at vår bremselengde endres når vi har campingvogn på slep, og at vi må beregne mye lenger tid på å stoppe? Og kjenner du til om vi faktisk har den reaksjonsevnen som kreves for å nød bremse fort nok, når du opptrer som den uansvarlige dritten du er?

En av galmanns kjørerne vi har møtt på vår ferd!

Du burde skjemmes og angre deg. For de avgjørelsene du tok er livsfarlige og setter uskyldige liv i fare. Små barneliv, som fortjener en trygg reise etter veien.  Og om du har det så travelt, så bør du parkere bilen og finne deg en annen jobb. Hvem i alle dager har gitt deg lov til å gi faen i trafikkreglene?!

Det er du og dine likemenn som setter andre yrkessjåfører i dårlig lys, som skremmer opp småbilister og får dem til å tenke at alle som kjører tungtransport er uansvarlige tåper. Du ødelegger ikke bare for deg selv, men også for alle de som faktisk respekterer lovene etter veiene. Både de fysiske og de som er nedfelt i lovverket.

Så kjære deg, kom deg til faen av veien og slik at andre trafikanter ikke må utsettes for dødsleken din!

For gudene skal vite at vi sitter med hjerte i halsen når vi møter vogntog eller får dem bak oss, for vi vet aldri når du eller en av dine ligger der! Og det selv om jeg vet at de aller, aller fleste yrkessjåførene er dyktige mennesker med en yrkestolthet du kan se langt etter! Men du har skremt meg, og gjort at jeg er redd for dere alle! For hvordan skal jeg klare å se forskjellen, før du utsetter oss for en ekstrem risiko?

Ja, la oss for all del ikke kjøre så langt forbi at man går klar av bilen man passerer!

Så jeg håper du blir tatt, at du mister din kjøretillatelse og din mulighet til å kjøre bil. For dine handlinger er utilgivelig og jeg vil aldri kunne se mellom fingrene på at du satte mine barn i livsfare!

Du er et svin, og fortjener ingen plass på veiene.

Hilsen rasende og redd mamma, som enda har hjerte i halsen etter det du utsatte oss for!

Facebook siden min finner du HER! 

4 kommentarer
  1. Hei, jeg vet at eiere av selskaper trailersjåførere jobber for ofte tar slike situasjoner på alvor hvis du ringer/ sender mail til de.Har gjort det selv et par ganger og sjefene blir veldig takknemlig, det er jo trossalt ryktet til firmaet det går ut over. Den ene ganger fikk sjefen sjåføren til å ringe oss for å si unnskyld.

  2. Helt enig med M her. Om dere fikk tatt nummeret på ham, eller sett hvilket firma han var fra? Om bildene du har delt her er fra den aktuelle hendelsen er det kanskje mulig å blåse opp bildene nok til å se nummmeret?
   For sånne bør faktisk meldes!
   Stooor beroligende klem fra en mamma til en annen!

  3. Tenkte å melde ifra, men fikk ikke med oss nummer på traileren som virkelig satte oss i livsfare, for da hadde jeg ikke kamera fremme. Hadde vi klart å se hvor den hørte til og evt firma skulle vi meldt ifra om det. Fikk bare med oss at det var en utenlands trailer som mest sannsynlig var fra Litauen eller Latvia utifra nr skiltet.

  4. Bildene er ikke fra den verste traileren vi møtte, men om vi klarer å zome inn på bildene vil vi melde ifra om denne. Men dessverre er de av dårlig kvalitet siden det er tatt ut av frontvinduet. Var bare tilfeldig at kamera var fremme da denne kom og kjørte forbi oss. Takk for klemmen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg