Bare en ting å si, endelig fredag!

Tusen, tusen takk til alle dåkker som har delt innlegget mitt på facebook. Det har resultert i masse mail med tips om ulike hus, og vi skal iløpet av helga sette oss ned å se på dem alle, og svare så fort vi får tid til det. 

 

Egentlig skulle det gjøres på torsdag, men selvfølgelig ble det satt en stopper for det når vi måtte forskyve alt som skulle gjøres etter en aldri så liten brillekatastrofe i barnehagen. (Hurra, da blir det nye briller igjen…å nu e æ ironisk!) Heldigvis fikk dem ordnet de, men æ stoler ikke på at de holder så veldig lenge, dette var tredje gangen glasset falt ut. 

 

Hadde også et håp om å gjøre det i dag, men ser på klokka at dagen er borte. Kan ha noe med den timen vi brukte for å vaske under doen. (Oppdaget tidenes jævligste lukt, skyldte på gubben og ungan og fant ut at det egentlig va silikon som skulle holde det tett som va årsaken… Og alle som har tatt en titt under en do, forstår ka æ vil frem til! Fysj å æsj!) Men nu e altså julevasken tatt under dassen også, så da tenke æ at det holder for i år. Vi fikk jo også vaska bak kjøleskap og steikovn for ei lita stund sia, så vi overgår jo oss sjøl i effektivitet. Og har det liksom noe å si at vi ikke hadde noe valg i utgangspunktet. 

 

Men æ love at vi skal se på mailan så fort vi får mulighet, og æ håper bare at helga blir litt mer rolig enn uka som gikk. 

 

Så må æ bare si sorry før at æ skriv på dialekt, men når æ e så trøtt at øyan går i kryss e det enklest sån. Så får du heller bare slenge ut et spørsmål om du ikke forstår ka enkelte ord betyr! Og jada, har store planer om å legge mæ når æ e så trøtt, men vente på vaskemaskin som tydeligvis har all verdens med tid, så klean blir hengt til tørk. Trur bare æ skal endre ønskelista mi til julenissen, å heller ønske en tørketrommel! Det hadde bare vært så jævlig bra å ha, så kunne æ vaska mer på en gang, uten å tenke på at stua blir fylt av overfylte klesstativ flere gang i uka. 

 


(Julebaksten e på plass, og faktisk helt den samme som sist jul!)
 

 Og igjen, tusen hjertlig takk 😀 

 

God helg! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg