Melding i søvne!

Som regel kan jeg skrive bokmål med bare noen få innslag av skrivefeil som nesten bestandig skyldes slurv, eller at jeg har skrevet for mye på telefon. (Der jeg gjerne kutter bort en del bokstaver og hovedsakelig bruker dialekt!)

Men det er våken tilstand! For jeg kan tydeligvis skrive melding når jeg sover, men den er alt annet en forståelig.

 I dag på jobben tikket det inn en melding på mobilen, og jeg stusset litt. Min første tanke var jo at meldingen ikke skulle til meg, for jeg hadde jo ikke sendt noe.

 «Kan du forresten oversette den meldinga fra i går kveld?:P»

«Den forsto jeg bare litt av :P»

 Så jeg gikk tilbake i loggen og så fort hva det var snakk om! Jeg kunne ikke annet enn å le høyt, der jeg satt over en bunke papirer som er alt annet en morsomt! Jeg hadde altså sendt melding, i søvnen, midt på natten! OG jeg hadde ikke telefon i sofaen lamme meg, der jeg hadde sovnet noen timer tidligere. Og jeg tror faktisk aldri jeg har hørt om andre heller som har klart dette kunststykket.

 Det skal sies at teksten var langt fra forståelig, og jeg vet ærlig talt ikke hva jeg snakket om!

 «Vekkerklokka at ille og det eneste f sfo før nu»

 Men det har åpenbart et eller annet med vekkeklokken å gjøre og skolefritidsordningen(sfo) å gjøre. Men hva min venninne skulle med disse opplysningene er et svært godt spørsmål.

 Men om ikke kan jeg prise meg lykkelig for at det var hun jeg sendte melding til, og ikke noen andre. For da hadde jeg mest sannsynlig stupt under sengen og blitt der. En slik melding ville garantert ha blitt tolket til at jeg var på en heftig aften på byen, midt i uken!

 De som kjenner meg igjen, de vet jeg er litt små spesiell og klarer de merkeligste ting! Så om du er lagret på telefonlisten min og får melding midt på natten, så har jeg altså fått en mulighet til litt søvn og bruker den til å sende ut mystiske beskjeder. Får du meldingen på dagtid er jeg mest sannsynlig lamme minstemann og han har endelig klart å snike seg unna med morens telefon!  


(Jeg må med andre ord innse at jeg ikke ser slik ut når jeg sover!)
 

(P.s. Flaks at jeg ikke fikk jobbtelefon før i dag, og at jeg vet at den skal legges på en hemmelig plass før jeg legger meg?)

Facebooksiden min finner du HER!

 

 

 #mammablogg #sms #melding #humor #hverdag #søvn 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg