Påsken kom som kastet over oss, helt normalt!

Beklager mitt fravær, men jeg har vært veldig opptatt med å sove de tre siste dagene. Og da snakker vi 14timer i døgnet, selv om jeg verken har tid eller mulighet til det. Men jeg hadde ikke noe valg, og ville sovnet stående om jeg hadde prøvd å holde meg våken.

 

Prøver ut en ny medisin som kanskje kan gjøre hverdagen min litt mindre smertefull, og den slår meg helt ut. Og da snakker vi ubeskrivelig trøtt, på grensen til hva jeg faktisk kan takle. Jeg har sovet og sovet, og kan bare prise meg lykkelig at jeg har fri og en mann som kan ta minstemann om natten. Men av en eller annen merkelig grunn har jeg vært våken tidlig om morgenen, stikk motsatt av hva jeg vanligvis bruker, så da fikk far i huset sove litt ekstra. 

 

Nå tror jeg ikke det er noen fare at jeg sover litt ekstra, for vi har jo flere år som skal soves opp. En annen bivirkning er at jeg blir ekstremt sulten, hele tiden. Litt sånn som jeg var før i tiden, i mine yngre dager som det så pent heter. Tipper at dette er grunnen til at en av bivirkningene i bruksanvisningen er «vektoppgang». Så jeg krysser fingrene for at medisin kan hjelpe meg med det også, når jeg først må ta den!

 

Så de siste dagene har jeg holdt meg i ro med hekletøy i handa og datamaskin i umiddelbar nærhet. Jeg jobber med å overføre alle bildene mine fra en gammel og lite samarbeidsvillig harddisk til en ny. En jobb som krever mye tid og enorme mengder tålmodighet, som jeg dessverre mangler når jeg mest av alt vil sove.

 

Men om ikke annet har jeg påskefri, ingen er syke og været kan jeg stenge ute med å dra gardinene foran vinduene. Jeg har heklet fire par baby tøfler som er ferdig tovet og en påskekylling, laget noen aldeles nydelige deigklatter med fyll inni og jeg har mye mindre vondt enn hva jeg vanligvis bruker å ha.

 


(Påskepynting på gang, må kanskje innrømme at det ble tatt i påsken sist år!)


 

Jeg minnes med gru sist påske, da vi dro til campingvogna, ble innesperret på grunn av rasfare og hadde en unge med skyhøy feber og vannkopper. En låne bil med bremser som sviktet og en meter med snø som lavet ned!  Ja og en mann med vannkopper, som er hakke verre en manneinfluensa!

 


(Måtte værgudene være snille i år og spare oss for anstrengelsene med mye snø i år!)


 

Så er det bare å krysse fingrene for at vi holder oss frisk resten av fridagene og at jeg kanskje klarer å være mer våken.

 

God påske og husk at det ikke er alle tingene andre gjør som setter standard for din påske. Det er ikke verdens undergang om du ikke lager hundre påskekyllinger lamme barna, ikke står flerfoldige timer på kjøkkenet samtidig som du er i skiløypen eller at barna dine ikke hører etter.

 

Facebooksiden min finner du HER! 

#mammablogg #påske #medisin #helse #søvn

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg