Takk til deg som jobber i julen.

I dag sitter jeg hjemme og nyter julen sammen med den lille familien min, og tenker på alle dem som jobber i julen. Alle disse menneskene som ikke er sammen med sine egene familier, men som jobber for at vi andre skal få fri. 

 

Jeg er så enormt takknemelig for alle dem som gjør denne innsatsen, og selv om de får lønn for jobben fortjener de en stor takk. 

 

Tusen takk til alle som jobber i helseyrket, som jobber dag og natt for at andre mennesker skal få omsorg og føle seg verdifulle. Takk for at dere skaper julekos for andre som trenger det, mens deres egen familie må feire uten deg.

 

Tusen takk til alle som jobber innen redingstjenesten, uten dere ville jeg ikke følt meg trygg. Uten deres innsats ville mange fått en vanskelig jul. Uten dere ville liv gått tapt. 

 

Takk til alle som jobber i yrker som gjør at vi har strøm, vann og varme, det ville blitt en kald og vanskelig jul om ikke dere var der. For om noe går galt, vet jeg at dere gjør hva dere kan, for å ordnet dette så alle vi andre kan glede oss i varme, lune og julefylte hjem. 

 

Takk til alle dem som jobber med industri og ikke kan stoppe opp jobben i julen. Alle dem som må jobbe langt borte, og alle dem som sitter på vakt. 

 

Takk til forsvaret som passer på landet vårt, som vokter på grenser og som følger med. Takk for innsatsen til både dere hjemme i eget land og dere som jobber i utlandet. 

 

Takk til media, som forteller oss om nyheter og været. Takk for at dere bruker ekstra tid på fine nyhetssaker i julen, og takk for at dere forteller om det som også gjør vondt. Dere gjør en viktig jobb med å minne oss på at ikke alle har det like bra. 

 

Takk til alle dem som er i transportnæringen, som gjør at vi kan komme oss hjem til jul. Uten dere ville mange av oss blitt sittende alene hjemme, uten en mulighet å komme noen plass. Og uten dere ville mange hatt vansker med å kommet seg på sin egen jobb. 

 

Takk til alle dem som passer på dyr og mennesker, utstyr og maskiner. Takk til alle yrker, også dem som ikke er nevnt. Uansett hvordan jobb du gjør er den viktig, og helt nødvendig. Alle er en brikke i et stort puslespill, som gjør at vi andre kan ta en pause fra hverdagen. Og husk at uten den ene vil de andre stoppe opp. 

 

Og ikke minst takk til alle dem som jobber frivillig, alle dem som stiller opp i julen for å gi andre mennesker en verdig julefering. Alle mennensker har rett på en fin feiring, og dere gjør ikke forskjell på noen. Takk for at dere bruker av deres egen tid, for å gi glede til andre. Det er så vakkert å høre om mennesker som inviterer andre til seg, for at de skal slippe å være alene. Takk for at dere hjelper dem som trenger litt hjelp. Takk til alle dem som gir gaver til barn som ikke får noen og takk til alle dem som åpner øynene og ser rundt seg. 

 


 

Så tusen takk for at dere ofrer litt av livet deres slik at andre skal være trygge og ha det bra. Dere fortjener en stor klem. Uten dere ville landet stoppet opp, og uten dere ville jeg ikke kunne feire jul på samme måten som jeg gjør. Uten dere ville jeg kanskje ikke vært hjemme sammen med guttene mine. 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg