Familie søker eldre ensomt hus.

Liten familie på fire søker eldre hus på landet, som står der ensomt og forlatt og savner noen som tar vare på det. 

 

Vi bor i Tromsø, i en pitteliten leilighet som vi leier, men drømmer om å kunne gi våre barn en fritid utenfor den lille byen vår. Vi drømmer om et hus vi kan ta vare på, og som kan være vårt lille friminutt i en vanskelig hverdag. Vi drømmer om et hus som vi kan gi omsorg til. 

 

Men nå har det seg slik at det ikke er så lett å finne et slikt hus, for selv om vi ser mange,mange stå der alene finner vi dem aldri for salg. Så nå vil vi prøve om huset finner oss. 

 

Det er noen ting som er viktig, huset må ikke ligge mer enn to timer fra Tromsø, for vi må ha muligheten å kjøre dit hver helg. Taket må være tett og det må være mulig å pusse det opp litt etter litt. Det må være kjørbar vei til huset, siden vi har en liten gutt som plages mye, og ikke klarer gå langt når han har vondt. Huset må helst ligge i nærheten av vann og skog, men om det rette huset skulle være en annen plass betyr det ikke så mye. Det må ikke være bo og drive plikt.

 

Siden det sikkert er mange som ikke vil at huset sitt skal forsvinne til fremmede, skal jeg skrive litt om oss. 

 

Vi er en familie på fire, som de siste årene har vært gjennom ganske mye. Vi er mamma, pappa, storebror og minstemann. Mamma og pappa jobber begge på dagtid, og vi ønsker å komme oss bort i helgene/feriene. I dag har vi campingvogn, noe som kan være krevende med to gutter, der den minste ikke sover. Vi bor i en liten leilighet, og på grunn av boligprisene i Tromsø kommer vi oss ikke inn på boligmarkede, så da tenker vi at et hus på landet kan gi oss litt mer rom. Eldstemann går på skolen, og er en sjarmerende gutt som elsker å være ute, som koser seg med bøker og som alltid kommer med gullkorn som får andre til å lyse opp rundt seg. Minstemann er en bestemt liten tass, som plages av store smerter. Vi vet dessverre ikke hva som plager han, så hverdagen vår legges alltid opp rundt dagsformen hans. Han er også en liten sangfuggel, omsorgsfull som få og elsker også å være ute. Vi er en helt vanlig familie, med litt mer utfordringer enn de fleste. 

 

Så om du vet om et hus som trenger noen som kan ta vare på det, ta kontakt på [email protected]

 

Jeg håper at så mange som mulig kan dele dette innlegget, så vi kanskje når frem til huset som står der alene og venter på en familie som kan fylle det med liv og latter. 

 


(Det er en ganske stor fordel om huset er i litt bedre stand enn dette!)

 

Ps. Om vi skulle være så heldig å finne et hus, skal jeg dele det med alle som ønsker å lese. For det vil bli en ny reise i livet vårt, en spennende utfordring som vi tar imot med åpene armer. 


14 kommentarer
  1. For en fantastisk drøm dere har for familien deres og en flott tanke for guttene. Håper dere er heldige og får tak i noen som har et hus som trenger litt pleie av dere.

  2. Da jeg leste overskriften tenkte jeg at jeg skulle “gi” dere gamlehuset på garden her. Men etter videre lesing så innså jeg at det nok blir litt i den verste sorten. Ikke er det i nærheten av Tromsø heller.
   Ønsker i grunnen ingen å måtte bo i det. Men omsorg trenger det, absolutt! 😉
   Håper drømmehuset dukker opp, og blir til glede for både liten og stor 🙂

  3. Sjekk ut Vardø. Kan hende dere finner noen oppussingaprosjekt til en veldig billig penge.
   Og byen er uten tvil helt fantastisk å vokse opp i.

  4. Har du sett det nydelige, lille hvite huset på Elvenes, i Lyfjord, på Kvaløya? Det er ikke bilvei helt til huset, men er kanskje ikke umulig å få til… Fantastisk beliggenhet!

  5. På Senja ved Lysnes og Gibostad veit æ om fleire hus å hærlige folk, ta kontakt på 90120267 så ska vi se Ka vi får til;) Vi træng fleire folk i bygn.

  6. 4 barns mamma: Ja, det er godt å ha et felles mål, og dette er jo en drøm som i høysete grad kan realiseres 🙂 Så ser frem til å se over alle mailene i helgen 🙂 Mange flotte tips, så det blir spennende å se om et av dem er det vi ønsker.

  7. Jane: Hehe, ja det er mange hus av den typen også, men det ville vel bli et litt større prosjekt enn ønsket. Men takk for tanken uansett 🙂 Krysser fingre og tær for at vi finner det vi leter etter 🙂

  8. Siril Sjølstad: Nei, kan ikke huske det. Men nå roter jeg mye med navnene på de ulike plassene på Kvaløya. Vet du hvem som eier der, eller noe mer om huset? 🙂

  9. fjellgeitbundingen: Ja, nå er formen på vei opp, endelig:) Men på grunn av en god del uflaks de siste dagene har det blitt dårlig med skriving på meg.

  10. Svein: Skal notere ned nr til deg, så skal vi prøve å ta kontakt etter hvert om vi ikke finner et hus av alle de som ønsker å selge:) Takk for tipset, har vurdert å finne noe den veien! 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg