Stem på helt sjef

Om du tror at du har lest dette før så stemmer det, fikk litt feil informasjon sist. Men denne gangen stemmer det med andre ord, å du kan nå gå å stemme på en av 20 kandidater fra hele norge som er nominert til denne geniale prisen. 

 Da var tiden inne for å stemme på den som fortjener å bli helt sjef, en person som virkelig gjør en innsats for dem rundt seg. Dette er en ungdomspris, og en heldig vinner vil få 10.000kr, egen karrierecoach og en fantastisk tur til Stockholm.  

I august skrev jeg om Helt Sjef, ungdomsprisen jeg er ambassadør for, der det skal kåres en vinner 14. november. Alle har hatt mulighet til å nominere en yrkesaktiv person mellom 18 og 30 år som de mener fortjener prisen. Hva slags jobb personen har er ikke viktig. Det handler om å være en inspirerende og initiativrik leder gjennom den man er som menneske, ikke hva som står på CV-en. 

Og nå er altså tiden inne for å stemme på sin favoritt blant de 30 beste nominasjonene. De ti kandidatene som får flest stemmer er guttene og jentene som juryen til slutt skal kåre en Helt Sjef-vinner ut fra. I juryen sitter blant annet artisten Kaveh og Shahzad Rana fra tv-programmene Skaperen og Teenage Boss.

Bak prisen står ungdomsmagasinet Spirit, McDonald?s Norge og interesseorganisasjonen Lederne. De ønsker å vise at myten om at ungdom er late ikke stemmer. Så hvis du vil være med å knuse den oppfatningen; STEM!

 

Klikk inn HER for å stemme på din favoritt. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg