Hvordan bli kåret til “helt sjef”!

Når de fleste av oss høre ordene «helt sjef» tenker vi kanskje på barnetv, og han rødhårede fyren som spiste vaffler. Men det er altså ikke det jeg skal skrive om i dag. 

 

Vi har vel alle hørt om late ungdom som sitter på ræva og utrykket «dagens ungdom» er ofte brukt i negative sammenheger. Men nå har det seg slik at det er svært mange ungdom, inkludert meg selv som har et svært aktivt liv. Vi jobber hardt for å komme oss frem i verden, og vi bruker aldeles ikke mer tid på sofaen enn folk som er eldre enn oss. 

 

Men dette skal det gjøre noe med, det skal hjelpe til med å knuse myten om at ungdom er late og det er dette prisen helt sjef er til for. En pris som skal hedre unge mennesker som gjør en ekstra innsats i hverdagen sin, på jobb, som inspirasjon på blogg eller som støtte for andre. 

 

Så det du kan gjøre er å nominere feks noen man synes er fantastiske til å motivere kolleger på jobben, har en flott blogg som inspirerer/hjelper andre eller rett og slett er en råflink fotballtrener på lilleputtlaget. Det viktigste er at kandidaten man foreslår er positiv, inspirerende og viser innsats og initiativ utenom det vanlige!

 

 

 

Om Helt Sjef

Helt Sjef er en arbeidslivspris der vi skal vise fram og hylle ungdommens lederevner og ståpåvilje. Initiativtakerne bak Helt Sjef er ungdomsmagasinet Spirit, interesseorganisasjonen Lederne og McDonalds Norge, en av Norges strste arbeidsgivere for ungdom. Alle tre jobber med og for ungdom og unge voksne  hver dag. Gjennom Helt Sjef ønsker vi  øke interessen for lederskap blant unge og inspirere ungdom til  skape seg den karrieren de selv ønsker.

 

Bakgrunnen for prosjektet er at media og maktpersoner ofte beskylder norsk ungdom for  være late. Vi mener dette tegner et unyansert og feilaktig bilde av ungdom som gruppe. Helt Sjef-kampanjen skal knuse ungdomsfordommene og løfte frem arbeidsom og initiativrik ungdom.

 

Om konkurransen

Fra 23. august kan ALLE nominere en man kjenner som fortjener  vinne Helt Sjef-prisen. De 30 beste nominasjonene går videre til en semifinale der Hele Norge er med og stemmer fram 10 finalister. En fagjury bestende av blant andre Shazad Rana, tidligere arbeidsminister Hanne Bjurstrøm og Kaveh velger til slutt en vinner som kåres i Oslo 14. november. Juryen ser etter en yrkesaktiv person under 30 år som er et inspirerende og initiativrikt lederemne. Folkets og fagjuryens stemmer utgjr 50 prosent hver, men juryen har den avgjørende stemmen.

 

Vinneren av Helt Sjef fr 10.000 kr, egen karrierecoach og en fet tur til Stockholm!

 

For å nominere den du synes passer, trykk her så blir du sendt videre til nettsiden der nominasjon er. Håper at mange engasjerer seg i denne viktige saken, for det er på tide at ungdom får en tilbakemelding på at vi er dyktige vi også! 

 

 

 

 ( #konkurranse #mammablogg #vinne #sjef #reise )

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg