Dagens innkjøp! (Dette er ikke et rosa innlegg!)

Endelig kom mine egenskaper som kvinne frem i lyset. Ifølge en del av de jeg omgåes med til vanlig er jeg mer mann en kvinne, uten at jeg skal nevne hvorfor de sier det. (Kan skrive om det en annen gang, listen er desverre ganske lang!) 

 

Det har seg slik at jeg og mitt kjære søskenbarn har tatt på oss ansvaret å arrangere søskenbarntreff, som igjen utviklet seg til slekstreff. Og vi er ikke en liten familie. 

 

Vi har brukt noen «få timer» på planlegging, og har utsatt handlingen til siste liten. Noe vi har en stygg uvane med å gjøre. 

 

Så i går ettermiddag måtte vi ta en aldri så liten handletur, for det er ikke lite utstyr som skal kjøpes inn når en stor gruppe mennesker skal møtes. Takk og pris for handlelisten vi hadde med oss, ellers ville vi sikkert kommet hjem uten halvparten av det vi trengte. 

 

Men dyktige som vi er klarte vi å utføre alt på tre små timer, og shoppingrommet på bilen fikk virkelig vist hva det var godt for! 

 


 

Og som du ser er det rimelig god plass i den fine BMWen min, og dette er faktisk første gangen jeg har klart å fylle det! 

 


 

Siden det er så populært å legge ut bilder av dagens innkjøp slenger jeg like greit på noen flere! Ingen skal komme å si at jeg ikke følger bloggreglene, for det er vel en regel som sier at alle toppblogger skal lage slike innlegg? 

 

Jeg og mitt kjære søskenbarn og også lyder navnet linda eller «du der». Vi er veldig fornøyde med oss selv, og håper bare at resten av slekten også vil være det etter helgen. 

 

Til slutt skal jeg skrive et lite notat til meg og Linda, og derfor skrives det på dialekt: 

 

Aldri, aldri ta på dåkker en sån her oppgave, det e faktisk rimelig mye arbeid. Og sjøl om det e lenge til det skal være, så går tida å dåkker får et sabla stress de siste dagan. Og om dåkker sku være så smart å gjøre det igjen, pass nu på at dåkker har ferie uka før. Det funke dårlig med første uke på jobb etter ferie og supermye stress på ettermiddagen. Og oppi alt det her e det å en fordel at dåkker har barnevakt så dåkker får gjort ting uten 741 avbrytelsa hver gang dåkker prøve å legge noen plana…Det va alt, trur æ! 

 

Jeg får bare krysse fingrene for at helgen blir velykket, og at værgudene viser sin beste side! 

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg