Helvette og rumpeblotting!

Vi kjørte oss litt lenger sør i dag, og gledet oss stort over hvor langt vi er kommet på reisen vår og hvor flinke guttene faktisk har vært. (Tenker som så at det er lov å ha på «filter» briller når vi har ferie!) Guttene satt rimelig fornøyde i baksete, og jeg ante fred og ingen fare. 

 

«Hevvettte, hevvette, HEVVETE!» 

Minstemann har utvidet ordforådet sitt etter at faren var litt uheldig å miste noen gloser i hans nervær i går. Han fungerer som en kopimaskin nå om dagen, og alt vi gjør og sir skal han også gjøre. 

 

Jeg prøvde i det lengste å ignorere order, men storebror på 7 syntes det var hysterisk morsomt, så minstemann fikk blod på tann og fant frem noen flere ord. «Hevvete bil, hevvette vei, osv» og storebror flirte enda mer. 

 

Så jeg må vel bare innse at dette er et ord som kommer til å bli flittig brukt en tid framover, helt til vi på nytt er uheldig og kommer med nye fy-ord. 

 

Dagens andre lærdom var på et kjøpesenter fult av folk. Det hadde seg nemlig slik at jeg hadde lyst å gå i joggebukse i dag, som var ganske så løs i livet. Midt under handleturen finner minstemann ut at han skal bruke mamma som klatrestativ, og plutselig står jeg der med buksen rundt anklene. 

 

Jeg hadde mest lyst å gjemme meg under gulvflisene eller forsvinne i løse luften. Selv de som ikke så vår vei fikk dette med seg, for storebror fant ut at han skulle rope «Mamma, han bror dro ned buksen din å nå er du naken!Hahaha!»

 

Handleturen ble avsluttet ganske fort, og jeg kommer heretter til å bruke bukser som sitter fast når jeg skal være i offentlighet sammen med ungene mine! Jeg skal kjøpe inn «sov i ro» å bruke i ørene på minstemann, samt tape som kan brukes på munnen til eldstemann. (Og ja, nå var jeg ironisk…) 

 


(Mulig denne prøvde å putte hode i bakken, kanskje jeg kan få noen tips!)

12 kommentarer

Siste innlegg