Forklaringen på slettetang og krølltang, rettet mot mine mannlige lesere.

Til mine mannlige lesere.

 

I dag skal jeg forklare hva en krølltang og en slettetang er. Men først bør jeg vel skrive litt om hvorfor vi bruker disse. Det har seg slik at vi kvinner aldri blir fornøyd med det håret vi får utdelt, så om vi har krøller ønsker vi slett hår og omvendt. Jeg tror at det er en mann som har funnet opp disse tingene, i frustrasjon over alle timene hans bedre halvdel brukte på frisørsalonger, og alle pengene det kostet. Vi er veldig opptatt av håret vårt, og enhver diskusjon rundt det vil gjøre oss grinete. Håret er noe av de viktigste vi har, og det er bare å glemme å snakke oss til fornyft. Så om din kvinne velger å bruke mange timer hver dag på dette, får du trøste deg med at du ikke er den eneste som må vente. 

 

En slettetang brukes til å slette håret, den varmes opp og vi drar den gjennom håret. Disse går som regel på strøm, og har flere ulike innstillinger som passer til de ulike hårtypene. Den blir veldig varm, så jeg vil anbefale deg å ikke gå inn på badet når din kjære holder på med dette, i tilfelle hun blir overasket og brenner seg. For de kvinnene som er ekstra flinke med hår, kan de også krølle håret med denne. Men de fleste av oss har ikke slike egenskaper, og må bruke en krølltang. 

 

Krølltangen fungerer på samme måten som slettetangen, men her snurrer vi håret rundt den slik at varmen får krøllene til å holde. For oss som har usedvanlig vanskelig hår, er det lurt å bruke en tang som går på gass. Ikke at jeg skjønner hvorfor den er bedre, kanskje fordi den blir varmere. Du må regne med at vi bruker lang tid på dette, og det er bare å synke ned i sofaen og se en film i fred og ro. Så vil dere begge være fornøyde. 

 

Det finnes hundrevis av ulike merker, men det lønner seg å legge litt penger i dem. Mest fordi vi elsker luksusfølelsen det gir oss. (Også er det litt konkuranse om hvem som har den beste, og vi skryter gjerne av det om det er vår bedre halvdel som har kjøpt den.) Siden alle har litt ulike meninger om hvordan merke vi liker best, kan det være en fordel å spørre din kjære om dette før du kjøper henne dette i gave. 

 

Jeg har også funnet ut at slettetangen kan brukes til å stryke på merkelapper på barnas klær, så om du skulle være alene med barn kan det være en ide å skaffe seg en slik. Du har bare bakepapir mellom tangen og lappen og så klemmer du dem fast. Genialt siden du kommer til de fleste plasser du ikke gjør med strykhjern. 

 


I tilfelle jeg ikke er så flink å forklare meg på en god måte legger jeg med et bilde av dem, den øverste er en slettetang og den underste er en krølltang. 

 

Ha en stråelnde dag alle sammen. 

4 kommentarer

Siste innlegg