hits

oktober 2014

Ufrivillig hjemmedag!

Sponset av Netflix og min bedre halvdel!

Det er bare så koselig å våkne med enorme buser i nesen, piggtråd i halsen og en ganske irriterende hodepine. Så når jeg slo opp øynene i går ville jeg jublet om ikke stemmen hadde forduftet over natten. Jeg var selvfølgelig med godt mot, og tenkte at noen baselusker ikke skulle stoppe meg fra å dra på jobb.

Men det var helt til jeg kom inn på badet, og lyset traff meg i øynene. Det var da den meget irriterende hodepinen melde seg, så jeg kastet et blikk i speilet for å se hvordan smådjevler som satt å hamret på det. Synet som møtte meg var et sørgelig bilde. Blå ringer under øynene, en grågufsen hud og en knallrød nese fullproppet av gørr! (Omentrent samme farge som slimet som fulgte smålekene guttene digger!)

Jeg klarte å halte meg inn i stuen, og innså at mitt fra før av ganske umulige bekken ikke samarbeidet spesielt godt. Jeg sank sammen på sofaen og innså at slaget var tapt i det samme skundet min fire år gamle sønn ga meg beskjed om å holde rumpen i ro! Mamma, du får ikke gå på jobb når du e syk, men pappa kan kjøpe dæ cola!. Og jeg innså ganske fort at han hadde rett, for så ubrukelig som jeg ar vært i dag er det like greit at jeg fikk være i ro og fred hjemme.

Litt utpå dagen forsvant hodepinene, og jeg hørte enda guttungens ord i hode. HOLD DEG I RO! Så jeg fant frem nettbrettet som på mystisk vis lå ved siden av sengen, og fant frem Netflix!

Jeg er laget for å være i bevegelse, og er om mulig enda vanskeligere enn barna når det kommer til holde seg i ro til formen blir bedre. Men i dag pakket jeg meg inn i dyna og fant frem serien LIFE som handler om hvordan dyr og planer klarer seg. Den perfekte underholdning når formen er dårlig og hjernen ikke fungerer til mer enn noen minutter av gangen.

 

Fikk dessverre ikke tatt noe bilde i går da jeg lå i sengen med rød nese og hår til alle kanter. Så dagens bilde får holde!

Ps. Min bedre halvdel sponset meg med colabokser og sjokolade, så jeg regner med at dette også må komme synlig frem så jeg ikke bryter regelverket for reklame!

Facebook siden min finner du HER!