hits

Ryggsekk med baby!

Det er når du virkelig plages at oppmuntrende ord er gull verd. Og det kan trygt sies at jeg trengte det i dag.

Jeg er blitt en av de raringene som knyter fast barna mine, på meg selv. Og frem til nå har vi kjørt den gode og trygge vrien som er på magen. Men siden lillemor vokser, må hun nå bak på rygg om jeg skal ha sjans å gjøre noe annet en å kose med henne.

Så vi øver og øver på det som kalles ryggsekk. At lillemor knytes på ryggen med sjalet rundt seg som en sekk. Men det er virkelig ikke lett, for vi har laget en liten urokråke som ikke har tid å være i ro. Og jeg misunner alle dem med rolige babyer som har filmet teknikken å slengt ut på youtub for å lære nybegynnere som oss kunsten med sjal. Men jeg er tunglært, og uansett hvor mye jeg strammer å vikler blir det ikke perfekt.

Heldigvis er jeg sta, og i dag bestemte jeg meg for første gang å knyte opp på rygg på butikken. For når dattra sitter relativt bra der bak avlaster det mer en bæresellen. Men jeg bommet på klesvalget, og innser at garderoben min bestående av telt ikke er helt forenelig med sjal. Alt klumper seg.

Så der sto jeg å freste og prøvde å være rasket mulig, med økende puls og anger i bagasjen. Kunne ikke den lille ålen på ryggen være litt roligere, bare noen minutter?!

Vel, mens jeg sto der å fomlet med mange meter tøy kom en dame gående. Og om jeg tipper rett hadde hun opphav i India. Hun syntes det var så koselig å seg meg bære i sjal, for vi var de første hun hadde sett her i byen. I hennes hjemland var det vanlig, og det var så godt å se nærheten barna fikk. Så med et par tips om å huske på rett kroppsholdning når jeg bærer og en lykke til, sank blodtrykket mitt. Endelig fikk jeg fast makken der bak, og handlingen kunne starte. Mote kom tilbake, og med rak rygg trasket vi avgårde selv om knytingen har store forbedringspotensial.

Det skal så lite til for å glede andre!

2 kommentarer

Jeg var ogs en brer :) Er superkoselig med den nrheten. komme seg fra A til B blir plutselig til kvalitetstid :)

Herlig med en snn kommentar p butikken:)

Pia Christine

Pia Christine

h, s fint innlegg❤️ Jeg er nok en av de begavede med stortsett rolig unge mens jeg sjaler opp p rygg. Likevel synes jeg ikke det er srlig stas sjale opp offentlig alts. Det blir sjelden gjort. Og jeg fler meg trygg p rygg. Bde p ryggsekk og DH. Velger heller ringslynge p butikken. Jeg er helt sikker p at det vil lse seg med enda mer trening! Synes det er fantstisk at du brer barnet ditt, og ikke minst sjaler opp blandt folk!! Creds til deg👏🏻👏🏻

Jeg har dog ftt utelukkende koselige kommentarer, selv om jeg er den eneste som sjaler i bygda. (Hvertfall offentlig). Jeg ville skt opp BraNra p youtube. Hun er veldig flink, og har hjulpet meg mye. Ellers les kommentarer p Norsk Bregruppe, der er det mye lre❤️

Lykke til videre! Husk: all bring er god bring!

Ser p

Skriv en ny kommentar