hits

Møte med saksen, før og etter.

21.07.2015 - 22:29 8 kommentarer

Etter en hard kamp med meg selv la jeg bort saksen og bestilte meg time hos frisøren. Jeg var i krig med min uregjerlige hår som overhode ikke vil oppføre seg, til tross for stiv oppdragelse og trusler som hagler. Du kan trygt si at det er lenge siden sist, så jeg var redd for at det eneste som ville funke var en sauesaks. Jeg prøver jo å være optimist, og det ville det være kjipt med et langt, tykt hår som varmer bedre en skinnluen beregnet til 40minusgrader når solen titter innom. (Optimist når det kommer til at vi får noen sommerdager altså...) Så mitt eneste krav var at manken skal kunne samles i et hårstrikk. Jeg har ingen planer om å begynne med å stå opp tidligere etter 28år for å fikse håret før jeg skal ut døren. Etter de opplysningene stoler jeg på fagfolket, som tross alt har utdannet seg til å slite med umulige kunder som ikke vet sitt eget beste. 

Jeg må si meg svært fornøyd med resultatet, selv om jeg de neste dagene vil ha store tilpasningsproblemer. Nå må jeg halvere mengden sjampo, men de første rundene i dusjen vil jeg best sannsynlig skumme over og få såpe i øynene, skli og slå et enormt blåmerke på leggen. Så må jeg omjustere på jåletidene mine, for tørkingen av torven vil ta betraktelig mindre tid en før. Tipper jeg får pluss i boken for den hos min bedre halvdel. Og så må jeg venne meg til å sove uten å våkne av at jeg ligger på mitt egent hår og lugger meg så tårene står ut av øynene. 


Ikke spesielt behagelig med varmeteppe på hode når vi endelig har fått over ti garder ute. 

Trøtt og snufsen, men nekter å gå glipp av frisørbesøket. 

Synlig forskjell med andre ord og tydeligvis var det en hårklipp som skulle til før solen stakk innom. 

Det er lenge siden sist håret mitt har vært så kort, men til nå har jeg ikke følt det minste snev av anger.

Ps. Legg merke til min aldeles nydelige outfit! Nattbukse, ullsokker, eldstemann sine solbriller og en skjorte som virkelig topper fargesammensetningen. 

Facebooksiden min finner du her. 

 

8 kommentarer

21.07.2015 kl.23:07

Kjempe fint, tenker det er litt godt med forandring også

21.07.2015 kl.23:08

wow det kledde ansiktsfasongen din :)))

i luv the outfit hihi

Berit

21.07.2015 kl.23:50

Det kledde du! Nydelig :) Deilig med kort hår nå på sommeren.

Helene

22.07.2015 kl.07:18

Kjempe fint! En hårklipp er jo flott for utseende og selvfølelsen på den biten, men for meg er turen til frisøren et lite pusterom og mulighet for avslapping også. Deilig med litt tid hvor man ikke kan gjøre noe annet enn å sitte stille og bli litt dullet med.

Yvonne Jensen

04.08.2015 kl.21:54

Helene: Takk! Ja, er godt med litt egentid bare som seg selv :)

Yvonne Jensen

04.08.2015 kl.21:55

Berit: Takk, stortrives med kort hår :-) Mye, mye lettere å vaske det ;-)

Yvonne Jensen

04.08.2015 kl.21:55

Anonym: Tusen takk for det :-) Klærne må virkelig kåres til dagens beste :-P

Yvonne Jensen

04.08.2015 kl.21:55

Anonym: Var veldig godt :-)

Skriv en ny kommentar