hits

Klar for avlastning.

01.07.2015 - 21:44 Ingen kommentarer

Da har minstemann pakket sekken med Fantorangen og tatt turen rundt huset til mine foreldre. Vi har avlastning, og han skal være der til søndag, og vi skal sove. Så i helgen skal vi finne på noe sammen med eldstemann og forhåpentligvis sove masse. Og siden været svinger fra time til time og vi har vintertemperaturer ute, trenger vi all den søvn vi kan få. Natt til i dag var jeg mer våken enn sovende, og når klokken ringte hadde jeg mest lyst til å kaste den i veggen. 

Minstemann har bestemt at bare en bamse får være med til besteforeldrene, og når den skal velges ut må han bruke telle-reglen han har lært i barnehagen, og som han selv har bygget på. Elle, melle, deg fortelle, skipet går, ut i år... Resten av pakkingen overlater han til oss, selv om han helt sikkert hadde klart å pakke det selv. Han er en ryddig liten tass med god orden, så han vet godt hvor mye klær han trenger de neste fire dagene. 

Eldstemann gleder seg til helgen, og synes nok det er litt godt å ha oss for seg selv. Eller jeg liker i alle fall å tro det, selv om vi ikke ser mye til han nå som det er sykkelsesongen er i gang. Men vi synes i alle fall det er godt og kunne vie han hele vår oppmerksomhet en stund. 

Ellers har vi vært en tur innom ganske mange butikker og funnet frem til hylle systemet vi skal bruke på guttenes rom. Og prisen ble virkelig ikke så ille. Siden vi skal ha dem spesialtilpasset må vi kjøpe plater og skjære dem til selv, og til slutt må de males. Så i løpet av den neste uken skal det handles inn, sammen med maling og andre greier som trengs. 


Litt upraktisk at Fantorangen er større enn sekken, men med litt stapping fikk han plass til både den og nettbrettet sitt. 

Facebooksiden min finner du her. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar