hits

Vi som blogger har følelser og er høyst levende mennesker!

07.04.2015 - 22:26 8 kommentarer

Unnskyld meg, men vi som blogger er også mennesker med ekte følelser og det er ikke greit å rakke ned på oss hver eneste gang ordet blogg nevnes. 

Om du misliker at vi foreteller om våre liv, våre hobbyer, våre problemer, våre gleder så kan du faktisk bare la være å lese, for jeg har forsatt til gode å finne en blogg som krever at du leser hver eneste lille ord som er skrevet. Hva plager det deg at noen av oss velger å bruke litt eller mye av tiden vår på å underholde andre med våre ord eller bilder? Får du vondt i deg når du ser at andre liker og deler det vi skriver? Eller har du bare bestemt deg for at alle som bloggere er idioter? 

Jeg kan isåfall fortelle deg en ting og det er at det er like mange forskjellige blogger som det er forskjellige mennesker, og om du hadde fjernet skylappene skal du ikke se bort ifra at du finner en blogg som skriver om det tema som du faktisk kan gjenkjenne deg i, nemlig kritisering og nedrakking på andre mennesker du overhode ikke kjenner eller har kjennskap til.

Noen deler mye av seg selv, andre gjør det ikke. Og det betyr ikke at noen av disse gjør noe feil, for uansett hva du skriver om vil det alltid være noen som liker å lese det

Tror du virkelig at vi som blogger er noe følelsesløse naut som sitter foran en dataskjerm?! Vi har da ekte følelser som alle andre mennesker, vi kjenner frustrasjon, sinne, glede, sorg og irritasjon på lik linje med alle de som ikke velger og skrive. Og det er klart vi blir såret når noen går til direkte personangrep på oss, klart det svir å få høre at jeg er en elendig mor etter at noen bare har lest tre setninger om hvem jeg er og hvordan jeg behandler mine barn. Om du skal si noe negativt kan du i det minste komme med noe konstruktivt, og ikke bare glefse ut hvor idiotisk det er å blogge og hvor lite hjernekapasitet vi har. De fleste av oss er oppegående folk, selv om du åpenbart har bestemt deg for noe annet. Og de fleste av oss både godtar og noen gang foretrekker konstruktiv kritikk, for det er klart at vi ønsker å forbedre det vi bruker tiden vår til. Men at du uttaler deg usaklig og ikke minst usmakelig blir bare for dumt. Så neste gang du føler for å spytte ut stygge ord, bit dem i deg og husk at du faktisk sårer et annet menneske med dine giftige ord. Om du ikke kan stå å rope ordene på torget i sentrum til de som passerer, bør du heller ikke gjøre det i full offentlighet på nett. 

Facebooksiden min finner du her. 

8 kommentarer

07.04.2015 kl.23:20

TAKK for mange kloke ord og poeng her! Akkurat som jeg skulle ha sagt det selv.. ;-)
Veldig bra skrevet, og jeg er så enig!!

Noe jeg skrev for noen dager siden, kom i Dagbladet på lørdag, og da fikk jeg en del kritikk fordi jeg er blogger. Som om saken ikke var like seriøs, fordi det kom fra en blogg.. Det blir alt for dumt.

Fikk mye dritt om at "enda en blogger som bare vil vise seg frem", og "bloggfitte" osv.. Selvom de fleste heldigvis var enig, og ikke dømte ut i fra det. Jeg tok ikke noe av det til meg, men blir frustrert over at man ikke skal kunne uttale seg om ting, om man har en blogg.

mestbilder

08.04.2015 kl.09:02

Skulle jo mene at "vanlig folkeskikk" skulle gjelde her også. De fleste er faktisk voksne mennesker, og det skremmer meg.

Hild Frøya

08.04.2015 kl.15:26

Så enig, nå var jeg faktisk så enig, at jeg holdt på å skrive Amen som navnet mitt.. hehe,, men AMEN til alt du sier her..

Yvonne Jensen

14.04.2015 kl.21:14

Hild Frøya: Godt å høre at vi er flere som har samme tankene rundt temaet!

Yvonne Jensen

14.04.2015 kl.21:15

mestbilder: Ja, men dessverre så har vist ganske mange dårlig oppdragelse i voksen alder!

Yvonne Jensen

14.04.2015 kl.21:17

Stine Cassandra: Veldig enig i at det blir for dumt, for selv om det er skrevet på en blogg kan det ha like mye tyngde som alle andre saker i media. Tviler ikke et sekund på at du fikk mange usaklige og direkte ufine kommentarer, for det er en gjenganger hver gang ordet blogg nevnes!

Yvonne Jensen

14.04.2015 kl.21:17

Anonym: Takk!

Skriv en ny kommentar