hits

Du vet det er vår i nord når...

31.03.2015 - 10:39 2 kommentarer

Det heter seg at våren er kommet, men her i nord er det lite som minner om en lys og varm årstid utenom kalenderen. Derfor har jeg nå listet opp noen sikre tegn på at våren er i anmarsj, mellom alle rundene jeg svinger vaskestaven. 1. Du vet det er vår når du kan gruse en oppkjørsel med småstein du finner inne på alle gulv.2. Du vet det er vår når butikkene fyller stativene med badetøy, shorts og sykler selv om det er snøstorm ute. 3. Du vet der er vår når klesvasken blir doblet til tross for ingen nye verdensborgere i familien. 


4. Du vet der er vår når alle dine venner i sør snakker om utepils i solveggen og du sitter i en snøskavl og hakker tenner. 5. Du vet det er vår når du får leieboere med åtte ben som er på størrelse med en ert. 6. Du vet det er vår når et merkelig lysfenomen dukker opp på himmelen og skinner inn vinduene og avslører at rutene ikke har blitt vasket på lange, lange tider. 


7. Du vet der er vår når du gå inn på jobb i full snøstorm og kommer ut til et vakkert solskinn. 8. Du vet det er vår når bilen ser ut til å være alvorlig syk med et ekstremt smittsomt utslett og du bruker 4liter spylevæske på om dagen. 9. Du vet det er vår når småfuglene kvitrer og måsene skriker uten at du blir irritert av lyden. 10. Du vet det er vår når du bombarderes med pollenvarsel selv om landskapet rundt deg er dekket av snø og is. 

Heldigvis nærmer sommeren seg, og da kan vi kose oss med 10 grader, stiv kuling og regn! 

Facebooksiden min finner du her! 

2 kommentarer

ewymarie

31.03.2015 kl.11:08

Du skriver så bra og de bildene taler for seg selv.

Ha en toppers påske :) Klem

Yvonne Jensen

06.04.2015 kl.10:46

ewymarie: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar