Bilder tatt i Umeå, en vakker sommerdag.

Etter ønske fra noen av mine fine venner legger jeg uten noen bilder fra i går. 

 

Vi er nå i Umeå, været er topp og vi kan helt klart gå rundt i kortbukse uten å fryse smådjevler på oss. Med andre ord luksus for en nord-norsk sommerkropp. 

 

Ungene har tatt helt av, og sov lenge i går, noe som var helt fantastisk. (Og mest sannsynlig et engangstilfelle, sukk!) 

 

 

Alle de tre fine guttan mine, på vei til 4H gården de har rett utenfor campingplassen vi bor på. 

 

 

“Det hvite får!” Ikke så farlig å være det sorte mer med andre ord…

 

“Mamma, æææsj, kua bæsja!” Minstemann synes ikke dem lukte spesielt godt heller, så han beordret meg heller til å ta bilde av “blåblåene!” (Kanin.)

 

Fant to griser, men er litt usikker på om de var ekte ettersom de ikke rørte på seg når vi var der! Eller døde som storegullet sa, for det surra jo mange fluer rundt dem. Og fluer liker dødt kjøtt. Ikke snakk om noe koseprat med andre ord. 

 

En kanin! (Det var svært viktig at jeg tok minst 8-10bilder av den. 

 

En hybelkanin, eller lodott. Litt usikker, kan være en blanding av begge deler. Synes den ligner på de jeg har under sofaen min hjemme!

 

Enda en kanin…

 

Neimen se, en tredje kanin! 

 

Eldstemann er faktisk ganske flink å ta bilder! Bilde er altså av meg, ikke en kanin om noen skulle lure. 

 

Minstemann fant seg en blåklokke som han hadde med seg på tur. Søte gutten min.

 

En nydelig sommerdag i Umeå i Sverige, tenk alle de fantastiske bildene jeg kunne tatt her. (Hadde bare guttene sammarbeidet og ikke gjort sitt beste for å dytte hverandre i vannet…)

 

Meg og lillegull som beundrer utsikten. Men skal si det var god trening å bære han hele veien tilbake! (Neste gang skal vi ta med vogn, vi har lært…)

 

Utsikt over vannet som ligger rett ved siden av campingen, veldig sjarmerende med et “havhus” som eldstemann døpte det. Ser for meg at det er litt upraktisk å bo der ute, spesielt når det er mye bølger. 

Storebror som hjelper lillebror å holde balansen oppe på en stein.

De har sine gode stunder, uten krangel om hvem som er serkest eller hvem av dem som hopper høyest.  

 

Så noen personlige beskjeder, som kanskje ikke blir så personlige når jeg publiserer dem på en blogg: 

 

Fine Cecilie, æ har enda ikke funnet en god boks. Men satse på at den rette dukke opp ganske snart! 😀 Og igjen, tusen takk før at du orka å pynte på mæ!! 

 

Søte Linda, nu kom bildan du ønska dæ! Skal se om æ ikke legg ut flere etter hvert som turen går videre 🙂 Neste år må dåkker nesten være med, tenk kor gøy det kan bli 😀 DET må være drømmeferien!

 

Til lillesøster: Som også går under navnet utennavn.blogg.no. La du merke til de råe skoan mine! Å om noen av skoan som blei igjen heime e borte når æ kommer, så VET æ kæm som har nøkkel O.o (Ps, pass dæ før lodottan under sofaen!)

 

Tøffe BVP Julius: Kan du se innlegget riktig nu? Trur æ fant ut kordan æ endra det 😀 Sjekk ut nyskoan i sist innlegg, vi må altså bare finne ei helg når æ e tilbake der vi begge har fri! Æ treng å vise dem frem 😛 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg