hits

Leker i kjøleskapet, helt normalt!

23.05.2013 - 21:29 13 kommentarer

Som småbarnsmamma er jeg blitt vant med at ting ikke ligge på de plassene de vanligvis skal ligge, og jeg har etter hvert måtte innse et lego og småstein er like vanlig i sengen som pute, teppen, 20-30bamser, lekebiler, traktor, et ganske stort antall bøker, to unger og en mann. Jeg undrer meg ofte over hvordan jeg hadde det før guttene kom til verden, og har kommet frem til at det må ha vært litt kjedelig og ensomt. 

 

I går når middagen skulle lages fant jeg en sokk og en trepinne på steikovnen, og jeg holdt på å kaste sokken inn i stuen. (Ut av syn, ut av sinn!) Men den var full av stein!?? Og da snakker jeg ikke om smågrus, men store gråsteiner som tydeligvis var plukket ut nøye på skoleveien hjem, med en pinne i den andre hånden. (Og skoene og den andre sokken i sekken, noe som faktisk gjorde meg veldig stolt. For jeg har etter hvert blitt ganske vant til at det mangler en av alle tingene som kommer i par!) Og av erfaring valgte jeg å ikke komme med noe spørsmål om hvorfor. 

 

(Orket ikke vaske steikovn før bilde ble tatt, og innrømmer at noen ganger så glemmer vi det etter matlagingen. Sorry, men det er HELT normalt hos de fleste!) 

 

 

 

Jeg blir heller ikke forundret når jeg finner blyantstreker på doringen, bordet eller veggen og jeg er veldig vant til å finne leker i kjøleskapet. Og jeg har mer en en gang opplevd at gardinene er brukt som snørrpapir, for ungene har selektiv hukommelse og glemmer gjerne at dette ikke er lov. 

 

 

(Det hender at også vårt kjøleskap er overfylt med mat. Og for meg som mammablogger å legge ut bilde av kjøleskapet, blir nesten det samme som en moteblogger å legge ut bilder av seg selv i bikini. Ganske avslørende med andre ord. ) 

 

 

 

Så jeg har kommet frem til at jeg egentlig hadde feil forestilling av hva som var normalt før jeg fikk barn. For etter min erfaring er det disse tingene som er normale. Og det unormale er når du har et ryddig hjem der alt ligger på rett plass, der du er ensom i sengen og der du ikke finner kunst overalt. 

 

 

 

(En liten svale tegnet med tusj på kjøkkenbordet, vakker kunst som skal få være der en stund. Før jeg prøver å finne ut en mulig løsning for å ta det bort uten å skade bordet!) 

 

 

13 kommentarer

Monia Bjørneraas

23.05.2013 kl.21:35

Ha en fiiin kveld!!

Yvonne Jensen

23.05.2013 kl.21:36

Monia Bjørneraas: Du også :)

wenchepia

23.05.2013 kl.21:40

Hehe herlig!! Jeg begynner så smått å innse at slik er det i de fleste hjem med barn. Mora mi har fått meg til å tru at det ikke er normalt, , hun har det, og hadde det med fire barn i hus, alltid strøkent. Men så har jeg lært i senere tid at det er noe som heter støv på hjernen og:-p

Det har ikke jeg arvet, her hos meg ser platetoppen på ovnen slik ut når den ER vasket haha :-D takk for titten inn o ditt kjøleskap, hehe :-D:-D:-D

Malinshjerte

23.05.2013 kl.21:40

Herlig :))
hehehe, irriterende der og da, men fantastiske øyeblikk som blir huset og man tenker tilbake på med glede senere :D

julianogmamma

23.05.2013 kl.21:49

Hehe herlig!! Slik er det ja, å være småbarnsmor. Selv fant jeg vindussprayen i kjøleskapet i stad :)

Me and My Beloved Ones!!!

24.05.2013 kl.08:32

Har Give Away på My Beloved Ones, unike ting til barn. Les mer på bloggen min

http://belovedyork.blogg.no/1369297699_giveaway_hos_my_belov.html

På forhånd takk :)

Yvonne Jensen

26.05.2013 kl.16:13

wenchepia: Ja har også kommet frem til at det er ganske normalt med litt rot her og der :D Puh, bra det er flere som har en slik steikovn, var litt bekymret for at jeg er et håpløst kjærring emne :P

Yvonne Jensen

26.05.2013 kl.16:14

malinshjerte: :)

Yvonne Jensen

26.05.2013 kl.16:14

SiljeMerethe: Har skrevet ned mange av disse episodene, og vil tro det kan bli morsom lesing når guttene blir større :)

Yvonne Jensen

26.05.2013 kl.16:15

julianogmamma: Ja kjøleskapet kan brukes til mye :D

Yvonne Jensen

26.05.2013 kl.16:16

Me and My Beloved Ones!!!: Skal ta en titt :)

Skriv en ny kommentar